Partners

Partnership in het kwadraat, dat is onze kracht.

In nauwe samenwerking met onze partners leveren wij maatwerk voor de gezondheidszorg, hypotheek-, verzekerings-, pensioen en accountancybranche. Wij vinden dat we alleen succesvol kunnen zijn, als onze partners dat ook zijn. Wij zijn dan ook trots en vereerd dat onze partners tijd en middelen investeren namens ons. Naast een complete suite aan oplossingen voor Digital Business, Online Collaboration, Document Management en Customer Communication, bieden wij onze partners ook een Excellent Partner Programma. Dit uitgebreide ondersteuningsprogramma biedt onze partners hoge marges, volledige technische en commerciële ondersteuning, exclusiviteit en uiteraard goede referenties. Wilt u zich aansluiten bij onze lijst van partners of wilt u meer weten, klik dan hier.

Onze partners op een rij

Hyarchis werkt nauw samen met gespecialiseerde partners voor het leveren van marktspecifieke oplossingen. Hieronder treft u een overzicht van onze partners:

Unit4 Accountancy is onze partner voor accountants en administratiekantoren. Unit4 Accountancy levert en implementeert Hyarchis in deze markt onder de eigen merknaam Unit4 Document Manager.

Unit4 Gezondheidszorg is onze partner voor zorginstellingen. Unit4 Gezondheidszorg levert en implementeert Hyarchis oplossingen onder de eigen merknaam Unit4 Cura Document Management.

Topicus Finance is onze partner voor de Nederlandse financiële markt. Hyarchis is naadloos geïntegreerd met Topicus Force. 

Inovita levert de software-oplossing Lifetime voor de pensioenmarkt. Inovita levert Hyarchis Document Management en Hyarchis Document Composition geïntegreerd in Lifetime.