Over ons

Missie

Hyarchis gelooft in gezamenlijk succes. Samen investeren in relaties is de sleutel tot goede software-implementaties. Hyarchis staat dicht bij de klant en neemt altijd de verantwoordelijkheid, waar en wanneer dan ook. Partnership in het kwadraat, dat is de kracht van Hyarchis.

Gepaard met een hoge betrokkenheid bij klanten en resellers, biedt Hyarchis kant-en-klare software oplossingen voor Digital Business, Online Collaboration, Document Management en Customer Communication. De Hyarchis-oplossingen worden toegepast in het primaire klantproces in de gezondheidszorg, hypotheek-, verzekerings-, pensioen- en accountancybranche.

De organisatiekraanspoorgebouw

Hyarchis is ruim 20 jaar als software ontwikkelaar actief op de Nederlandse markt, met name bekend in de hypotheekbranche, verzekerings- en accountancywereld met een uitbreiding naar het juridisch werkveld. Zij heeft haar sporen verdiend als het gaat om document managementoplossingen en in de loop der jaren is Hyarchis een ware specialist in documentbeheer geworden; van communicatie oplossingen tot procesondersteuning in “document heavy” business processen.

Anno 2019 bevindt Hyarchis zich in een transformatie naar data ontsluiten vanuit de opgebouwde archieven. Hyarchis bestaat per 2019 uit twee B.V. ’s te weten Hyarchis Content Services en Hyarchis Digital Business. Doel van de splitsing is dat beide vestigingen zich kunnen focussen op hun kerncompetentie en software. Andre van der Doelen is van beide bedrijven eigenaar en beide organisaties hebben een eigen directie en MT.

 

Hyarchis Content Services

Het team Hyarchis Content Services is gevestigd in Eindhoven en in Kaunas, Litouwen. Zij richt zich op Document Management en Artificial intelligence toepassingen op DMS archieven, oftewel: Archive Intelligence. Dossiercontrole, anonimiseren van persoonsgegevens, verrijking van archieven, maximale betrouwbaarheid met minimale handmatige inspanning.

andre-van-der-doelen-hyarchisAdriaan HoogduijnClaudia Meessen
CEO
Andre van der Doelen
COO
Adriaan Hoogduijn
Sales & Marketing Manager Claudia Meessen