Over ons

Missie

Hyarchis gelooft in gezamenlijk succes. Samen investeren in relaties is de sleutel tot goede software-implementaties. Hyarchis staat dicht bij de klant en neemt altijd de verantwoordelijkheid, waar en wanneer dan ook. Partnership in het kwadraat, dat is de kracht van Hyarchis.

Gepaard met een hoge betrokkenheid bij klanten en resellers, biedt Hyarchis kant-en-klare software oplossingen voor Digital Business, Online Collaboration, Document Management en Customer Communication. De Hyarchis-oplossingen worden toegepast in het primaire klantproces in de gezondheidszorg, hypotheek-, verzekerings-, pensioen- en accountancybranche.

Organisatiekraanspoorgebouw

Hyarchis is in 1985 opgericht door onze huidige CEO, André van der Doelen. Hyarchis begon toentertijd als VDD IQware en deed als reseller ervaring op met imaging, archivering, document management en enterprise content management. In 1999 werd VDD IQware onafhankelijk en begon het met de ontwikkeling van haar eigen document management systeem: Hyarchis.Net. Vanaf 2013 is VDD IQware verder gegaan onder de naam Hyarchis. Nu is Hyarchis, met meer dan 55.000 gebruikers nationaal en internationaal, uitgegroeid tot een suite met een breed scala aan producten.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Tevens hebben we een vestiging in Amsterdam Noord.

Hyarchis is uw partner voor:

  • Digital Business
  • Online collaboration
  • Customer Communication
  • Document Management
  • Document Composition
  • Case Management
  • E-mail Management

Management Team Hyarchis

andre-van-der-doelen-hyarchisAdriaan HoogduijnBenny van den heuvelClaudia Meessen
CEO André van der DoelenCOO Adriaan HoogduijnProduct Owner Benny van den HeuvelSales & Marketing Manager Claudia Meessen