Print2DMS – Nieuw in uw Hyarchis Document Management

Email header 2019

Vanaf nu kunnen uw gebruikers documenten uit alle applicaties opslaan in Hyarchis!

Voor de documenten die uit de Microsoft Office programma’s worden gemaakt, kent Hyarchis Document Management de MS Office integratie. Regelmatig krijgen onze consultants de vraag of het ook mogelijk is om documenten uit andere softwareapplicaties door de gebruiker op een gemakkelijke wijze toe te voegen aan het archief en of klantdossier. Het antwoord is vanaf nu: ja dat kan!

 

Hyarchis Print2DMS1
Met de functie Hyarchis Print2DMS kunnen uw gebruikers heel eenvoudig ervoor kiezen om een document uit willekeurig welke applicatie op de plek waar de printfunctie zit, te kiezen voor “Print2DMS” in plaats van het document daadwerkelijk op papier uit te printen.

De gebruiker kiest als het ware een printer en die zorgt voor een conversie naar PDF en de opslag in uw Hyarchis archief. Zie screenshot hiernaast. 

Na de conversie van het document naar Pdf-formaat, wordt een save venster getoond waarin u metadata van het document kunt invullen.

 

Goed nieuws: Print2DMS is inbegrepen in uw Hyarchis Licentie!

Om gebruik te maken van deze HDM functionaliteit is eenmalig een halve dag installatie en uitleg door een van onze consultants nodig. Zij kunnen uw beheerder tijdens dit bezoek meteen ook bijpraten over de nieuwe versie HMD 3.1.2.

 

Meer weten of een afspraak maken, neem contact met ons op via Claudia Meessen – c.meessen@hyarchis.com of vul hieronder het contact formulier in.