Plaatsonafhankelijk werken met Hyarchis DMS en Microsoft Office Online Wopi service

Fase-4

Plaatsonafhankelijk werken mogelijk maken voor u en uw collega’s? Combineer ons DMS met de Microsoft Online WOPI service integratie, zo kan (thuis)werken altijd door gaan! 

Hyarchis heeft op basis van concrete use cases een aantal aanvullende modules ontwikkeld die deze vragen en problemen oplossen. De modules zijn aanvullingen op uw HDM-licentie en worden door onze consultants persoonlijk geïmplementeerd.

Microsoft Office Online Wopi service
Geen lokale installatie van Office nodig
Onze klanten willen steeds vaker overstappen naar een Office Online licentie waardoor een enorme besparing aan licentiekosten mogelijk is en ambulant werken zonder geïnstalleerde versie van Microsoft Office wordt bereikt. Hyarchis heeft als Microsoft gebaseerd softwarehuis altijd gezorgd voor een Office integratie met Hyarchis Document Management. Met de Wopi service als aanvulling op uw HDM opstelling, kunt u de overstap naar Office Online maken. Deze Cloud dienst zorgt ervoor dat u werkend in bijvoorbeeld Word Online contact maakt met het HDM archief en daaruit het reeds opgeslagen bestand naar de cloud haalt, daar bewerkt en weer veilig opslaat in HDM.

Nieuwsgierig naar de overige 8 modules voor uw HDM? Download de whitepaper! 

Geïnteresseerd?
Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd in één of meerdere modules? Neem dan contact op met uw accountmanager of de consultant die u kent, of stuur een mail naar c.meessen@hyarchis.com.