Marlijn Nelissen versterkt Marketingteam Hyarchis: “Ik val met mijn neus in de boter”

Marlijn

Een goed begin van het nieuwe jaar voor Marlijn Nelissen en Hyarchis. Afgelopen maand is Marlijn (27) gestart als Marketing & Communicatie medewerker. “Het kriebelde om weer terug te gaan naar Eindhoven en daar hoorde ook een nieuwe job bij. Na een aantal gesprekken bij verschillende potentiële werkgevers, had ik het beste gevoel bij Hyarchis. Bovendien is de functie erg afwisselend, waardoor ik mijzelf ontwikkel, maar ook het verschil kan maken voor Hyarchis. Dit zijn de redenen dat ik hier nu zit.”

Marlijn heeft al een flink track record als marketing & communicatie professional en deze kennis en ervaring zet ze nu graag in bij Hyarchis. “Het meest trots ben ik op een volledige rebranding die ik bij mijn vorige werkgever heb geleid. Van strategisch advies tot het ontwikkelen van marketingmateriaal en dat in allerlei verschillende tijdzones: overal was ik bij betrokken.”

Ga nooit ergens vanuit

Binnen Hyarchis heeft ze een mooie uitdaging: “Ik val direct met mijn neus in de boter. Mijn eerste uitdaging is aan de slag gaan met de complete Artificial Intelligence suite. Daarnaast liggen er nog meer mooie projecten en uitdagingen. Wanneer ik resultaatgerichte marketing & communicatiematerialen, strategieën en producten kan afleveren en deze ook nog zichtbaar resultaat opleveren, is mijn missie geslaagd. Ik heb er zin in!” Marlijn heeft oog voor detail en levert nooit iets af waar ze zelf niet achterstaat. Dit blijkt ook uit haar lijfspreuk: “Ga nooit ergens vanuit!”. “Wat ik belangrijk vind, is honderd procent kwaliteit afleveren. Als ik iets hoor of zie, neem ik dat nooit zomaar aan. Hierdoor zorg ik ervoor dat ik miscommunicatie of een overload aan werkzaamheden voorkom.”