Krijn’s kennismaking met het team in Kaunas, Litouwen

Naamloos-1

Begin oktober heb ik onze collega’s in Kaunas mogen bezoeken als onderdeel van mijn rol als delivery manager. Het Hyarchis kantoor bevindt zich in een modern verzamelgebouw met een prachtig uitzicht over de Neris, een inspirerende werkomgeving die geen een dag hetzelfde is.

Ik heb een aantal dagen in Kaunas doorgebracht en heb daar onder andere met mijn collega’s aan de de kick-off van het Read-it project en het Search-it project voor een van onze klanten gewerkt. Samen met onze data scientists hebben we uitgebreid gesproken over de ontwikkelingen van onze AI oplossingen. Ondanks het feit dat de techniek ons prima faciliteert om te communiceren middels videoverbindingen is het toch prettig om elkaar in de ogen te kunnen kijken. Het regelmatig één op één met elkaar van gedachte kunnen wisselen versterkt de band tussen collega’s, het onderling begrip en de efficiency waarmee we werken. De complexiteit van Hyarchis (AI) projecten is doorgaans hoog en daarom zal ik op regelmatige basis ons kantoor in Kaunas bezoeken.

440171EA-83FB-4845-91AE-23BE39C2B1B8Naast het werk was er uiteraard ook tijd om de stad te verkennen (per elektrische step, werkt perfect!). Kaunas heeft ontzettend veel te bieden: het is een prachtige stad in ontwikkeling, met een mooie natuur én heerlijk eten. Des te meer redenen om terug te gaan natuurlijk!

 

 

IMG_6097

Meer weten over de Hyarchis Artificial Intelligence tools? Download de whitepapers of neem contact op met onze specialist voor de mogelijkheden!

Het antwoord op AVGdownload hier de whitepaper Artificial Intelligence ‘Governance’

Verbeter de presentaties van uw organisatie – download hier de whitepaper Artificial Intelligence ‘Business Intelligence’