Krijn Logister aangesteld als Delivery Manager 

Krijn

Hyarchis, specialist in content services, heeft Krijn Logister (41) benoemd tot Delivery Manager. In deze functie focust Krijn zich op het managen van projecten op het gebied van Artificial Intelligence en is tevens het aanspreekpunt voor alle ontwikkelingen op dit gebied. Krijn is de spil die ervoor zorgt dat de wensen van de klant worden vertaald naar een functioneel ontwerp en hij houdt overzicht, zodat de juiste schakels op de juiste momenten worden aangehaakt. Met ruim 15 jaar werkervaring op het snijvlak van business, IT en Document Management, brengt Krijn veel relevante kennis en ervaring mee naar Hyarchis; een goede aanvulling van het sales- en consultancy team.

Krijn Logister over zijn nieuwe functie: “Het in goede banen leiden van complexe projecten en het verder uitwerken van onze AI-oplossingen is mijn primaire focus. Met enthousiasme ben ik begonnen bij Hyarchis, mede omdat ik me graag verdiep in de nieuwste digitale ontwikkelingen. Hyarchis timmert met haar nieuwe AI- en BI-suite goed aan de weg en doet hiermee iets unieks in haar marktsegment. Deze functie geeft mij de kans om me breed te ontwikkelen en continu bezig te zijn met innovatie en nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor voel ik mij hier direct thuis bij Hyarchis”.

Adriaan Hoogduijn, COO van Hyarchis: “We zijn blij dat Krijn ons team versterkt. Met het werken aan de groei van onze AI- en BI-oplossingen, levert Krijn ook een actieve bijdrage aan de verdere groei van Hyarchis. Zijn werkervaring, energie en passie voor het continu op zoek gaan naar nieuwe kansen en innovaties matchen goed met de strategie van Hyarchis.”