Hyarchis lanceert integrale oplossing voor accountancybranche

Shot of three colleagues sitting around a meeting tablet in the office

Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, lanceert vandaag haar nieuwe oplossing: Hyarchis Accountancy. Deze oplossing is een integraal systeem waar alle applicaties die accountants gebruiken op aangesloten kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat er een optimale samenwerking en gestroomlijnde communicatie kan worden gefaciliteerd. Hyarchis Accountancy combineert de opslag van data en dossiers en het samenstellen en creëren van documenten met een zakelijke messenger tool, Hyarchis Document Dialogue, waarin encrypted documenten tussen accountants en klanten kunnen worden uitgewisseld. Communicatie over documenten wordt vervolgens toegevoegd aan het klantdossier. Hyarchis zorgt er hiermee voor dat accountants conform de GDPR kunnen werken.

Digitalisering accountancykantoren

Door de integratie kunnen zowel accountants als hun klanten direct documenten beheren, bewerken en delen. Op deze manier wordt voorkomen dat privacygevoelige stukken per mail worden verspreid. Via de drag-and-drop functionaliteit op mobiel of desktop is het voor gebruikers mogelijk om documenten te uploaden. Op korte termijn worden de functies uitgebreid met een notificatie-service en een document workflow. Uiteindelijk zorgt dit platform ervoor dat het werkproces van accountancykantoren volledig wordt gedigitaliseerd.

Mark ter Steege, Business Development Manager Accountancy: “Bij Hyarchis zijn wij continu bezig met het innoveren van onze software. We signaleren dat accountants veel tijd kwijt zijn aan enerzijds het werken met verschillende applicaties en anderzijds het najagen van klanten voor benodigde documenten. Hyarchis Accountancy brengt dit samen en zorgt ervoor dat de software voor de accountant werkt. Alle betrokkenen beschikken over de juiste en meest actuele documenten en gegevens. Daarnaast communiceert het platform ook met andere applicaties, waardoor een 360-graden beeld van klanten wordt gecreëerd. Op deze manier weet de accountant precies welke acties en adviezen hij moet uitzetten en kan hij zijn werk verder verbeteren.”