DocumentManager, de krachtige documentmanagementoplossing van Unit4 Bedrijfssoftware en Hyarchis, is voor veel accountantskantoren hèt centrale archiefsysteem en veilige omgeving waarin alle digitale documenten en communicatie van klanten en het kantoor samenkomen. De wens van veel Unit4 Bedrijfssoftware-klanten was om DocumentManager in de cloud te gebruiken in plaats van de lokaal geïnstalleerde versie die bij upgrades veel werk met zich meebrengt.

Michel Middelkoop, Director Strategic Sales van Unit4 Bedrijfssoftware vertelt: “Om aan deze behoefte gehoor te geven, hebben wij samen met Hyarchis een cloudbased versie van DocumentManager ontwikkeld met een moderne interface, een naadloze integratie met Microsoft Office 365 en Blurrify waarmee privacygevoelige data onleesbaar wordt gemaakt. Daarnaast integreert DocumentManager Cloud volledig met Kantoor Gemak van Unit4 Bedrijfssoftware.”

Standaard templates om eenvoudig, veilig en compliant met klantdata te werken

DocumentManager beschikt over standaard templates voor verschillende branches zoals voor accountancy en financiële dienstverleners en zo werk je eenvoudig, veilig en compliant met klantdata en voldoe je aan de wettelijke verplichting zoals de AVG.

DocumentManager Cloud: samen efficiënt werken aan document & dossierbeheer

De afgelopen maand zijn drie pilotklanten in de gelegenheid geweest om deze cloudomgeving én het nieuwe web-interface te testen. Deze test is positief verlopen en als resultaat van deze gezamenlijke inspanningen tussen klanten en beide softwarepartners, zijn deze drie kantoren nu live gegaan.

“Een mooie mijlpaal in de 10-jarige samenwerking met Unit4 Bedrijfssoftware”, aldus Adriaan Hoogduijn, COO van Hyarchis. “Het streven is om in 2020 in totaal 100 kantoren over te zetten naar deze nieuwe cloudomgeving met een moderne interface en nieuwe mogelijkheden om samen efficiënt te werken aan document- en dossierbeheer.”

Terug naar feed