Hyarchis aanwezig op Hypotheken Event 2016

foto2

Eindhoven, 25 januari 2016 – Ook dit jaar is Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, als partner gebonden aan het jaarlijkse Hypotheken Event, dat voor de vijfentwintigste keer georganiseerd wordt door IIR. Op 10 en 11 februari 2016 staat het Van der Valk Hotel in Almere in het teken van ’25 jaar hypotheken’. Belangrijke spelers uit de hypotheekmarkt komen deze twee dagen bij elkaar om kennis op te doen over de laatste trends en ontwikkelingen binnen de hypotheekbranche.

Eén van de trends die de afgelopen vijfentwintig jaar is op komen zetten is online samenwerken met klanten. Tijdens het event presenteert Hyarchis haar onderzoeksresultaten van het rapport ‘Ready? Set. Go! Online samenwerken met klanten: Is de financiële markt futureproof? Tijdens een bezoek aan de stand kunnen bezoekers direct aanvullende informatie aanvragen. Uiteraard zorgt Hyarchis ook voor de ‘funfactor’. Woensdag zal er een cartoonist aan het werk zijn om bezoekers op een originele manier op het witte doek vast te leggen.

Locatie en aanmelden

Het Hypotheken Event vindt plaats op woensdag 10 februari en donderdag 11 februari vanaf 09.15 uur bij het Van der Valk Hotel in Almere. Aanmelden kan via www.hypothekenevent.nl.