Medewerkers aan het woord

Op deze pagina komen een aantal van onze medewerkers aan het woord, die u vertellen wat zij van hun werk bij Hyarchis vinden en hoe hun dagelijkse werkzaamheden eruitzien.

 
 

Frank van Beek – Developer

Frank van Beek | Hyarchis

Frank van Beek is developer bij Hyarchis. Hij begon in 2002 bij Waxtrapp, dat in 2012 werd overgenomen door Hyarchis. Een bekende attendeerde hem op het bestaan van Waxtrapp, waarna hij een bezoek bracht aan de website. “Bij de contactgegevens stond uitgelegd op welk station je een slagaderlijke bloeding moest simuleren zodat de ambulance je dan langs het kantoor zou brengen op weg naar het ziekenhuis. Die lef en humor spraken me wel aan”, zegt Frank. Deze humor is nu bij Hyarchis nog altijd aanwezig.

Show more

 
 

Arvydas Sciukas – UI/UX Designer

Arvydas Sciukas | Hyarchis

Sinds een aantal maanden ben ik de trotse eigenaar van de functietitel UI/UX Designer bij Hyarchis. Op het kantoor in Litouwen werk ik aan uiteenlopende projecten waar ik mijn expertise als designer goed kan inzetten. Wat ik leuk vind aan werken voor een Nederlands bedrijf is de open cultuur, iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Toen ik een tijd geleden op het Hyarchis kantoor in Eindhoven was, werd mij meteen duidelijk dat er weinig hiërarchie is binnen het bedrijf. Iedereen zit met elkaar aan de lunchtafel, ongeacht functie. In Litouwen is dat heel anders, dus dit was een aangename verrassing. Mijn werk als UI/UX Designer is divers en daardoor ook heel leuk. In deze blog geef ik je een indruk van hoe mijn werkdag als designer eruitziet.

Lees Meer

 
 

Benny van den Heuvel – Software Development Manager

Benny van den Heuvel | Hyarchis

In de 8 jaar dat ik bij Hyarchis werk, is het nog nooit saai geweest. Het bedrijf heeft in die tijd verschillende groeispurten en ontwikkelingen doorgemaakt. We zijn van 15 naar 40 medewerkers gegaan en hebben inmiddels drie kantoren: in Eindhoven, Amsterdam en Litouwen. En de trein blijft doordenderen, we zijn namelijk op zoek naar nog meer mensen die bij ons willen komen werken. Werken bij Hyarchis is leuk om vele redenen, maar de drie beste redenen bespreek ik in deze blog.

Lees meer