Medewerkers aan het woord

Op deze pagina komen een aantal van onze medewerkers aan het woord, die u vertellen wat zij van hun werk bij Hyarchis vinden en hoe hun dagelijkse werkzaamheden eruitzien.

Michael Hodde – projectmanager/business consultant

Michael Hodde | Hyarchis

Time flies when you’re having fun. Ik werk nu 5,5 jaar met veel plezier als projectmanager/business consultant bij Hyarchis. Bij Hyarchis heb je veel verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Mijn functie is heel afwisselend en het beste te beschrijven als een brugfunctie tussen de klant en de ontwikkelaars. Geen dag is daarbij hetzelfde, de ene keer houd ik me meer bezig met management gerichte taken waarbij van alles geregeld moet worden en de andere keer juist met technische taken. Wat die werkzaamheden allemaal inhouden, leg ik je uit in deze blog. Grofweg is mijn werk in te delen in twee ‘hoofdcategorieën’:

  1. User stories optekenen
  2. User stories realiseren
Lees meer

 
 

Arvydas Sciukas – UI/UX Designer

Arvydas Sciukas | Hyarchis

Sinds een aantal maanden ben ik de trotse eigenaar van de functietitel UI/UX Designer bij Hyarchis. Op het kantoor in Litouwen werk ik aan uiteenlopende projecten waar ik mijn expertise als designer goed kan inzetten. Wat ik leuk vind aan werken voor een Nederlands bedrijf is de open cultuur, iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Toen ik een tijd geleden op het Hyarchis kantoor in Eindhoven was, werd mij meteen duidelijk dat er weinig hiërarchie is binnen het bedrijf. Iedereen zit met elkaar aan de lunchtafel, ongeacht functie. In Litouwen is dat heel anders, dus dit was een aangename verrassing. Mijn werk als UI/UX Designer is divers en daardoor ook heel leuk. In deze blog geef ik je een indruk van hoe mijn werkdag als designer eruitziet.

Lees Meer

 
 

Benny van den Heuvel – Software Development Manager

Benny van den Heuvel | Hyarchis

In de 8 jaar dat ik bij Hyarchis werk, is het nog nooit saai geweest. Het bedrijf heeft in die tijd verschillende groeispurten en ontwikkelingen doorgemaakt. We zijn van 15 naar 40 medewerkers gegaan en hebben inmiddels drie kantoren: in Eindhoven, Amsterdam en Litouwen. En de trein blijft doordenderen, we zijn namelijk op zoek naar nog meer mensen die bij ons willen komen werken. Werken bij Hyarchis is leuk om vele redenen, maar de drie beste redenen bespreek ik in deze blog.

Lees more