De mensen achter Hyarchis: Mark Hoogerheide

Wie ben je en wat is je functie?mark-hoogerheide

“Ik ben Mark Hoogerheide, woon in Apeldoorn en sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Hyarchis als Business Development Manager Accountancy. Ik hou mezelf al vanaf het begin van mijn carrière (2008) bezig met het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen de accountancy en MKB. In het begin bij Twinfield met name gericht op de boekhouding en projectadministratie later bij Exact Online ook voor CRM en Orderadministratie. Zowel direct als samen met accountants bezocht ik bedrijven om hun processen te analyseren en verbeteren. Gefocust op (multi-tenant) SaaS oplossingen met koppelingen van zogenaamde APP-partners zorgden we voor een Best-of-Breed automatiseringsslag.

Wat houdt je functie in?

“Als Business Development Manager zorg ik ervoor dat Hyarchis Accountancy zo optimaal mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften van de klant. Ik adviseer ze over de mogelijkheden die Hyarchis Accountancy hen biedt. Als Business Development Manager houdt ik me ook bezig met de toekomst, vormgeving en positionering van Hyarchis Accountancy. Mijn doel is dat accountants steeds meer, naast financieel advies, ook operationeel en strategisch (IT) advies gaan geven aan hun klanten.”

Mijn visie voor Hyarchis is een volledig gerespecteerde zakenpartner voor alle vragen en antwoorden met betrekking tot digitale transformatie en automatisering in de accountancymarkt.

Wat is je passie?

Mijn passie (zowel privé als zakelijk ) is om mensen tot nieuwe inzichten te laten komen. Mensen enthousiast maken om zich te bewegen richting hun doelen en aspiraties.

Wat zijn je hobby’s, wat doe je graag in je vrije tijd?

“In het dagelijks leven hou ik van parachutespringen, kitesurfen wanneer de zon schijnt, ontmoeting met familie en vrienden en om de wereld te reizen met mijn verloofde Marloes.”

Heeft u vragen over de ontwikkelingen in de accountancy markt en de mogelijkheden die Hyarchis u hierbij biedt? Neem dan gerust contact met me op via: +316 15 14 02 68