Maak kennis met de vernieuwde applicatie van webbased Hyarchis Document Management!

Webbased HDM

Adviseurs en casemanagers willen tijdens gesprekken met klanten op locatie graag direct toegang hebben tot de benodigde dossiers en documenten. Bovendien geldt in steeds meer bedrijven de BYOD-policy (Bring Your Own Device) en is het voor medewerkers prettig als zij – zonder dat er software geïnstalleerd moet worden – toegang hebben tot de systemen. Om dit te kunnen realiseren is de Hyarchis Document Management webapplicatie volledig vernieuwd!

De vernieuwde webapplicatie biedt een nieuwe gebruikservaring geschikt voor zowel desktop als mobiel gebruik. De uitgebreide configuratiemogelijkheden zorgen ervoor dat iedere gebruiker de look-and-feel ervaart die precies aansluit bij zijn of haar werkzaamheden.

De webapplicatie bevat tevens de volledige configuratieomgeving. Applicatiebeheerders kunnen vanaf iedere werkplek inloggen wanneer er incidenten zijn of configuratie-
werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Meld u aan voor het webinar op 30 mei om 13.00 uur en maak kennis met de vernieuwde webbased Hyarchis Document Management applicatie.
Tijdens het webinar krijgt u een rondleiding door de applicatie en hoort u hoe u kunt overstappen op het webbased-werken met Hyarchis Document Management.

Klik hier om u aan te melden