Nimag Suzuki

suzuki

BV NIMAG, officiële importeur van Suzuki, TVR en Morgan, nam in 2003 Hyarchis Waxtrapp CMS in gebruik voor de online presentatie van zowel auto’s, motoren en boten. Meer dan 8 jaar later is NIMAG actief in het benutten van online mogelijkheden. Zo werd eind 2011 Hyarchis Waxtrapp Targetingsoftware in Suzuki Auto ingezet ter ondersteuning van proefrit- en brochureaanvragen. Dit leverde vrijwel direct een conversie van 200 procent op.

Suzuki Nederland bestaat uit drie onderdelen die als productsegment ieder voor hun eigen specifieke behoeften en uitdagingen staan.

Vanuit dezelfde Hyarchis Waxtrapp-basis wordt aan alle drie segmenten een eigen invulling gegeven. De flexibiliteit in de lay-out zorgt ervoor dat de sitebeheerders op zo’n manier vorm kunnen geven aan de inhoud, dat het de geïnteresseerde in een auto, motor of boot, aanspreekt.
Hyarchis Waxtrapp CMS werkt met een intuïtieve manier van navigeren in de structuur, een gebruikersvriendelijke editor met drag & drop en een eenvoudige wijze van afbeeldingen bewerken. Dit stelt gebruikers met een minimum aan training in staat om de site te onderhouden.
Hoewel het beheer verdeeld is onder meerdere partijen, komen met het Hyarchis Waxtrapp CMS alle inspanningen samen in de Suzuki Auto-website.

Hyarchis speelt al jaren een actieve rol in de uitvoering van de online strategie van Suzuki. Niet alleen ondersteunt Hyarchis de externe partijen, ook denkt Hyarchis actief mee over de uitdagingen en mogelijkheden voor de verschillende sites, om te kunnen blijven ontwikkelen en succesvol te zijn.