Hyarchis Onderzoeksrapport Ready – Set – Go

whitepaper-ready-set-go

De financiële is markt volop in beweging. Waar tot voor kort nog veel verantwoordelijkheid lag bij intermediairs, neemt nu de consument steeds meer zelf het heft in handen. Dit betekent dat een nieuwe manier van werken zijn intrede doet. Een manier waarin aanbieder en consument samenwerken aan een op maat samengesteld product: online samenwerken.

Hyarchis doet ieder jaar onderzoek naar de status van online samenwerken met klanten in de financiële branche. Hiermee wil zij het bewustzijn onder financiële instellingen vergroten en het belang van het tegemoet komen aan de wensen van de klant onderstrepen.

Het onderzoek is in opdracht van Hyarchis in de zomer van 2015 uitgevoerd door onderzoeksbureau Markteffect. In totaal zijn 498 professionals die werkzaam zijn in bankensector, verzekering-, pensioen-, hypotheken- en accountancybranche ondervraagd. Na het lezen van het rapport bent u volledig op de hoogte van de laatste stand van zaken, de trends en weet u waar u staat ten opzichte van uw concurrenten.

Vul het onderstaande formulier in om het rapport ‘Ready? Set. Go! Online samenwerken met klanten: Is de financiële markt futureproof?’ te downloaden.

*
*
*
*
Uw uitdaging *