Integraties & technologie partners

Hyarchis integreert met vak applicaties, expertsystemen en werkt samen met technologie partners

Hyarchis

Creëer uw eigen HDM integratie 

Integreren met andere applicaties beschouwen wij als één van de kernfunctionaliteiten van ons Document Management Systeem. Met de onderstaande REST api (JSON) informatie creeërt u zelf een naadloze integratie met verschillende oplossingen binnen uw Applicatielandschap.

Hyarchis API

Swagger

adviesbox

Adviesbox

Adviesbox ondersteunt de financieel adviseur bij het opstellen van een financieel advies. De koppeling met het Hyarchis Digital Business platform zorgt ervoor dat het aanvraagbericht van adviesbox binnenkomt en via HDN doorgestuurd wordt naar de geldgever. Daarnaast wordt een hypotheekproces gestart en direct een dossier in het DMS aangemaakt met de nodige informatie. Ook de informatie uit het DA bericht wordt overgenomen in HDM inclusief verklarende teksten, informatie over de aanvrager en de formele stuknamen.

Adviesbox

topicus

Force

Force verwerkt geautomatiseerde toetsingen waardoor hypotheekaanvragen die voldoen aan alle wettelijke en bedrijfsspecifieke criteria direct worden goedgekeurd, verwerkt, vastgelegd. De koppeling met Hyarchis Document Management zorgt ervoor dat alle documenten direct worden gearchiveerd, geschikt voor lange termijn opslag.

Force

hdn

HDN

HDN is dé communicatiestandaard voor het aanvraag-, acceptatie- en beheerproces van hypotheek- en hypotheek gerelateerde producten. Hyarchis is als IT-leverancier vanaf de oprichting van de stichting betrokken geweest bij de totstandkoming van deze communicatiestandaard. Alle Hyarchis producten zijn voorzien van deze koppeling.

HDN

jumba

Jumba

De Jumba koppeling voorziet in gegevens uit het kadaster en van Funda. Op basis van deze gegevens kan in Hyarchis Finance een maximale hypotheek berekening worden gemaakt. Daarnaast worden de gegevens gebruikt voor het hypotheekadviesrapport dat wordt geproduceerd door Hyarchis Document Composition en wordt vervolgens gepubliceerd in de mijn omgeving van de consument.

Jumba

microsoft-dynamics-crm

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM, de Customer Relationship Management-software van Microsoft. Hyarchis heeft een koppeling met Hyarchis Document Management en met het Hyarchis Digital Business platform gemaakt.

de-nationale-hypotheekbond

NHB

Hyarchis heeft een koppeling gerealiseerd voor data uitwisseling met de Nationale Hypotheekbond. Daardoor kan Hyarchis Finance de portefeuille signalen verwerken en gebruiken voor bijvoorbeeld de berekening van de maximale hypotheek.

NHB

risk-direct

RISK

Met de RISK koppeling in Hyarchis Digital Business platform is het mogelijk een verzekeringspakket samen te stellen en af te sluiten. Vanuit Hyarchis Digital Business wordt een verzekering aangevraagd door de adviseur, RISK levert een offerte aan, en na mogelijke bewerkingsslagen, wordt de uiteindelijke offerte geaccepteerd. Daarna levert Risk de overeenkomst en bijbehorende documenten terug en wordt alles opgeslagen in het klantdossier in Hyarchis Document Management. Dit dossier is online in te zien door de klant en adviseur.

RISK

simplicate

Simplicate

Simplicate koppelt met de DMS-functionaliteit in Hyarchis Accountancy. Bij de aanmaak van een nieuwe relatie in Simplicate wordt met een druk op de knop een bijbehorende DMS-dossierstructuur met jaarmappen aangemaakt.

Simplicate

twinfield

Twinfield

Hyarchis Digital Business platform kan gekoppeld worden aan het online boekhoudprogramma van Twinfield. HDB maakt factuurmomenten aan, HDC produceert de facturen en deze worden in het betreffende dossier in HDM gezet. HDB maakt ook de boekingen aan in Twinfield. Hierdoor gaat het business proces in Hyarchis naadloos over in het administratieve proces.

Twinfield

validsign

ValidSign

Hyarchis biedt een koppeling met Validsign; de integratie die het mogelijk maakt om documenten direct vanuit het Hyarchis Document Management systeem digitaal te laten ondertekenen. Hiermee wordt het proces versneld doordat het document vanuit het dossier wordt verstuurd en ondertekend retour komt in het dossier.

ValidSign