Voor veel accountantskantoren is Hyarchis (Unit4 DocumentManager) het centrale archiefsysteem. Sinds 2010 levert Hyarchis deze krachtige documentoplossing aan Unit4 Bedrijfssoftware en in de afgelopen jaren hebben beide partijen veel kennis en ervaring opgedaan binnen accountancy. Op basis hiervan wordt 2020 een cloudversie van DocumentManager geïntroduceerd.

DocumentManager wordt vanuit de cloud geleverd; een wens van accountantskantoren om op IT-gebied volledig te worden ontzorgd. Dit is echter niet het enige nieuws voor 2020; ook het aantal integraties met andere applicaties wordt uitgebreid waardoor een tal van ‘best of breed’ combinaties mogelijk wordt in het applicatielandschap van het accountantskantoor.

Ook kunnen de gebruikers van DocumentManager kennis maken met aanvullende tooling gebaseerd op artificial intelligence.  De artificial intelligence tool Blurrify wordt geïntroduceerd, een tool die beoordeelt of een document persoonsgegevens bevat en deze gegevens vervolgens automatisch vervaagt (blurren). Hiermee wordt volledig geautomatiseerd voldaan aan AVG-richtlijnen. Dit ontzorgt het accountantskantoor en bespaart tijd en geld in het handmatig verwerken van documenten.

Herman de Jonge (CEO, Unit4): “Met Unit4 DocumentManager zorgen wij voor een veilige omgeving waarin alle digitale documenten en communicatie van klanten en het kantoor samenkomen. Unit4 Bedrijfssoftware maakt dossierbeheer, document management (DMS), document composition, klantcommunicatie en veilig, AVG-proof documenten versturen eenvoudig. En met de nieuwe cloudoplossing en toevoeging van AI-tooling zijn onze klanten klaar voor de toekomst”.

Terug naar feed