Enterprise Content Management

Enterprise Content Management Systeem | Hyarchis

De producten van Hyarchis zijn te scharen onder de term Enterprise Content Management (ECM). Dit zijn oplossingen voor het verwerken, beheren én op slimme manieren gebruik maken van grote hoeveelheden aan ongestructureerde informatie. Of het nu gaat om document management, documentcreatie (document composition) of wanneer u met een digitale werkplek wilt samenwerken met uw klant, onze ECM oplossingen zorgen ervoor dat al uw waardevolle informatie veilig en centraal wordt vastgelegd. Opvolgend kunt u zelf bepalen wie toegang dient te krijgen tot bepaalde informatie en kan alle informatie onafhankelijk van tijd en plaats worden bewerkt, opgeslagen en gearchiveerd. Met Hyarchis ECM software optimaliseert u dus de totaliteit aan belangrijke informatiestromen binnen uw organisatie, met meer zekerheid en een flinke kostenbesparing als resultaat!

Enterprise Content Management ondersteunt het gehele proces

Hyarchis ECM zorgt niet alleen voor waardevol inzicht in ongestructureerde informatie, het zorgt er tevens voor dat uw data wordt geborgd. Al uw informatie en documenten (fysiek en digitaal), e-mails en web content, worden van creatie tot publicatie en archivering verzorgd. Zo bent u er te allen tijde van verzekerd dat uw informatiebeheer soepel en efficiënt verloopt en er nimmer waardevolle data verloren gaat.

Hyarchis ECM bestaat uit twee producten

  1. Hyarchis Document Management
  2. Hyarchis Document Composition

De naadloze integratie van deze twee producten van Hyarchis ECM stroomlijnt het totale informatieproces, stelt de juiste data beschikbaar aan de juiste medewerkers, voorkomt dat bedrijfskritische zaken verloren gaan. En net zo belangrijk, het biedt de organisatie wendbaarheid door snel nieuwe producten of diensten in het bedrijfsproces in te kunnen passen.

Integratie van het ECM systeem

Hyarchis heeft jarenlange ervaring met het integreren van ECM software voor bedrijfsprocessen van haar klanten. Wij begrijpen hoe belangrijk en complex de integratie van een Enterprise Content Management Systeem is, we kennen de valkuilen en weten daar mee om te gaan. Ons doel is om uw werknemers zo efficiënt mogelijk te kunnen laten werken en de kwaliteit en productiviteit van hun inzet te verhogen.

Bent u geïnteresseerd in wat Hyarchis voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van het digitaliseren en structureren van uw klantcommunicatie, documentstromen en het optimaliseren van uw verkoop- en andere bedrijfsprocessen, of het inzichtelijk maken van uw ongestructureerde informatie? Neem dan contact met ons op! Dat kan middels het online contactformulier of door te bellen met telefoonnummer: +31 (0)88-0078500.

Direct contact over Enterprise Content Management

Stel uw vraag