Document Management | Hyarchis

Document Management

Ons Document Management systeem is een oplossing waarmee u al uw documenten centraal kunt beheren. Met uw volledige documentendatabase op één centraal beheerde plek kunt u al uw werkprocessen efficiënt organiseren. Het resultaat is één “single source of truth”. Zo zorgt u er bijvoorbeeld voor dat alle wijzigingen in klantinformatie nauwkeurig worden bijgehouden door middel van een audit-trail en uw medewerkers efficiënt kunnen samenwerken in hetzelfde klantdossier.

Ons cloud-gebaseerde Document Management systeem biedt tal van templates die gebaseerd zijn op best practices in de financiële dienstverlening, accountancy, verzekeringssector en de zorg. Met ons Document Management systeem krijgt u volledige controle over uw klantinformatie en conformeert u uw documentendatabase eenvoudig aan wettelijke vereisten zoals de AVG. Door de webgebaseerde toegang zorgt u ervoor dat uw gebruikers op ieder moment vanaf iedere locatie de documenten kunnen benaderen.

Online toegang | Hyarchis
Altijd en overal
Onze webinterface geeft u op elk moment, vanaf elk apparaat en op elk tijdstip toegang tot uw documenten.
Audit trail | Hyarchis
Audit-trail
De verschillende documentversies worden op een beveiligde manier beheerd. U kunt altijd zien wie er wanneer toegang tot een document heeft gehad.
Permissions access | Hyarchis
Machtigingen en toegangsbeheer
Beheer de toegankelijkheid van uw archieven tot op het niveau van individuele documenten of gebruikers. Het beheer is dynamisch: verandert de status van een document, dan veranderen eveneens de toegangsrechten.
Document composition | Hyarchis
Documenten opstellen
Verzorg uw uitgaande klantcommunicatie op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier. Eenvoudig beheer van document templates, gebaseerd op Microsoft Word. Geschikt voor batch en on demand document compositie.
AVG | Hyarchis
AVG
Stel eenvoudig in hoelang documenten bewaard moeten blijven en wanneer deze vernietigd moeten worden.
Naadloze integratie met Office 365 | Hyarchis
Naadloze integratie met Office 365
Naadloze integratie met de desktop en online versie van de Microsoft Office-suite. Uw medewerkers kunnen hun Microsoft applicaties gebruiken in combinatie met ons Document Management systeem.
Fact sheet
Testimonials
Testimonial Rik Douwes Link Asset Services | Hyarchis
Rik Douwes
Managing Director, Link Asset Services
Een sterk innovatieve IT-infrastructuur is onontbeerlijk om onze ambities te realiseren en onze marktpositie in Nederland te versterken. Als we terugkijken op het probleemloze implementatieproces en de gestroomlijnde onboarding van onze eerste klant, weten we zeker dat we met Hyarchis de juiste keuze hebben gemaakt.
Demo aanvragen
Klaar om de competitie voor te blijven? Maak een afspraak voor een gratis demo.