Haal meer uit uw Hyarchis Document Management Systeem

Knipsel

 

9 kansen om veel voorkomende vragen uit de business te beantwoorden

U werkt inmiddels een (ruime) tijd met Hyarchis Document Management en uw medewerkers beschikken over een gestructureerd en overzichtelijk systeem waarbinnen uw digitale documenten en dossiers worden beheerd. Door de ervaring in het gebruik, ontstaan er vaak vragen of het ook mogelijk is om een bepaald probleem op te lossen, of een verbeterslag in de werkprocessen aan te brengen. Zo kan het handig zijn om alle documenttypes doorzoekbaar te maken, zoals foto’s en pdf-bestanden. Ook wordt het digitaal ondertekenen van een document als toegevoegde waarde ervaren, dit proces kan worden gestart vanuit het klantdossier waardoor het dossier compleet blijft met aangeboden én getekende versie.

Hyarchis heeft op basis van concrete use cases een aantal aanvullende modules ontwikkeld die deze vragen en problemen oplossen. De modules zijn aanvullingen op uw HDM-licentie en installatie en worden door onze consultants persoonlijk geïmplementeerd.

Geïnteresseerd?
Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd in één of meerdere modules? Neem dan contact op met uw accountmanager of de consultant die u kent, of stuur een mail naar c.meessen@hyarchis.com.

*Download hier de whitepaper

Download 'Haal meer uit uw HDM'

Stel uw vraag