Document Management Systeem

Document management systeem | Hyarchis DMS

Wij zijn uw partner voor het gebruiksvriendelijk en efficiënt beheren van digitale documenten en dossiers binnen uw bedrijfsprocessen door middel van ons Document Management Systeem (DMS).

Van spreadsheets tot en met video- en audiobestanden, al uw documenten worden automatisch opgeslagen in een beheersbaar archief. Uw documenten zijn alleen toegankelijk voor geautoriseerde medewerkers en alle handelingen worden vastgelegd. U kunt zien welk document door wie en wanneer is veranderd, u werkt dus nooit meer in een verouderde documentversie.

Document Management Systeem altijd toegankelijk

Waar u ook bent, uw documenten zijn altijd bij u. Op kantoor, onderweg of bij de klant, de documenten in Hyarchis Document Management Systeem (DMS) zijn altijd toegankelijk, zowel via een desktop applicatie als via de browser. Tevens is een iPad-app beschikbaar. DMS Software is de optimale oplossing voor gebruik buiten de deur.

Overzicht met Hyarchis DMS Software

In moderne bedrijfsprocessen waarbinnen een hoge mate van automatisering bereikt wordt, is het snel vinden van documenten vaak niet voldoende. Ontbrekende informatie en documenten kunnen uw bedrijfsprocessen enorm vertragen. Hyarchis DMS Software helpt u daarom niet alleen in het vinden van reeds opgeslagen documenten, het helpt u ook bij het signaleren van ontbrekende documenten.

Document Management Systeem integratie

Integreren met andere applicaties beschouwen wij als één van de kernfunctionaliteiten van ons DMS Systeem. We bieden daarom een scala aan moderne oplossingen om te integreren met uw andere software applicaties en systemen. Uiteraard integreert het DMS naadloos met Hyarchis Document Composition en Hyarchis Digital Business. Via bijvoorbeeld de REST api (JSON), zijn dossiers makkelijk te ontsluiten via een webportal. Middels SSO (Single sign-on) en een koppelbare Hyarchis Authenticatie Service, creëert u een naadloze integratie die aan hoge veiligheidseisen voldoet.

DMS Systeem in combinatie met Microsoft Office

Het DMS Systeem werkt naadloos samen met uw Microsoft Office (365) producten. Sla nieuwe documenten rechtstreeks vanuit Word en Excel op in een dossier, of importeer e-mails automatisch vanaf uw Exchange server naar Hyarchis DMS.

Records Management (ERM)

Middels uitgebreide autorisatiemogelijkheden kunt u fijnmazig bepalen welke gebruikers toegang hebben tot specifieke documenten en dossiers. Autorisaties kunnen volledig dynamisch ingericht worden, zodat documenten op het juiste moment enkel voor de juiste personen toegankelijk zijn. De volledige raadpleeg en manipulatie geschiedenis van documenten en dossiers worden onwijzigbaar opgeslagen (audit trail). Tevens kunt u vernietigingstermijnen inrichten zodat uw documenten bewaard en automatisch vernietigd worden conform wettelijke bewaareisen.

Nieuwsgierig hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend contact over Hyarchis DMS

Alle ins en outs weten over ons DMS? Download dan hier het product paspoort

Stel uw vraag