Document Composition

Document composition | Hyarchis

Klanten willen persoonlijk benaderd worden en in de dienstverlening centraal staan. Daarom is het belangrijk dat u uw klanten niet meer benadert met teksten als ‘Indien u een NHG-hypotheek heeft, is voor u de volgende informatie belangrijk’, of ‘Bent u ouder dan 65? Vul dan bijlage B in’. U bent immers op de hoogte van de leeftijd en situatie van uw klant. Onze Document Composition oplossing helpt u met het efficiënt personaliseren, beheren en opstellen van al uw documenten.

Persoonlijke communicatie met Document Composition

Door documenten volledig toe te spitsen op individuele klanten, zorgt u ervoor dat zij uw informatie gemakkelijker zullen verwerken en beter zullen begrijpen. Wanneer u deze werkwijze hanteert, zult u bijvoorbeeld merken dat uw afdeling klantenservice aanzienlijk minder telefoontjes met vragen krijgt naar aanleiding van een verstrekt overzicht, offerte of jaarrekening en dat klanten sneller zullen reageren op verzoeken, schriftelijk of online. Het samenstellen van dergelijke persoonlijke boodschappen is vanaf nu kinderspel dankzij Hyarchis Document Composition (HDC).

Document Composition structuur en opzet

Van brieven en klachtenafhandeling, tot rekeningoverzichten en complexe polissen; u bepaalt de structuur en opzet van uw document helemaal zelf. Onze oplossing voorziet het document vervolgens automatisch van alle benodigde content in de vorm van tekstblokken en met data gevuld uit uw databronnen zoals CRM waarna het document in het gewenste formaat wordt geproduceerd. Hyarchis Document Composition is uiteraard geschikt voor multi-channel output en kan documenten samenstellen voor print, e-mail, websites en social media.

Bespaar tijd en geld met Hyarchis

Waar documenten van bijvoorbeeld financiële instellingen zoals banken, verzekeraars en pensioenfondsen vroeger stuk voor stuk in de applicaties geprogrammeerd moesten worden, kan dit tegenwoordig veel gemakkelijker met behulp van HDC. Hiermee kunnen templates eenvoudig gecreëerd of aangepast worden, terwijl de inhoud van de documenten dynamisch gegenereerd wordt. Tijdens een proces in uw applicatie wordt HDC opgestart op het moment dat er een document moet worden geproduceerd en worden data uit uw applicatie aangeleverd.. Het maken en beheren van de templates hoeft niet langer een IT taak te zijn. Na een korte training zijn business afdelingen zelf in staat dit te doen. Beide afdelingen hebben voordeel: de business is sneller en zelfstandiger in haar werk, en IT wordt ontlast van content management gerelateerde vragen.

HDC in de praktijk

Hyarchis Document Composition heeft zich inmiddels bewezen in de praktijk als oplossing voor het genereren van enerzijds hele complexe, uitgebreide documenten zoals een hypotheekadviesrapport tot anderzijds documenten die in zeer hoge volumes worden geproduceerd zoals rekeningen, jaaroverzichten en UPO’s. Meer dan 10.000 fysieke documenten per dag is voor HDC bijvoorbeeld geen enkel probleem gebleken. Dankzij de gebruiksvriendelijke designer (gebaseerd op Microsoft Word), kunnen medewerkers snel aan de slag met deze tool en daarna wordt uiteraard veel tijd bespaard bij het aanmaken en aanpassen van de diverse templates. Doordat Hyarchis veel ervaring heeft met de conversies van diverse Document Composition oplossingen naar HDC, is efficiënte en optimale overgang van uw oude systeem naar Hyarchis Document Composition gegarandeerd.

Alle voordelen op een rij:

  • Gemakkelijk persoonlijke communicatie met klanten
  • Efficiënt output management
  • Multi-channel output (print, email, web, social)
  • Multi label output
  • Aanzienlijke kosten- en tijdbesparing
  • Dynamisch op te stellen brieven en documenten
  • Eenvoudige documentcreatie dankzij gebruiksvriendelijke interface

Wilt u uw klanten ook centraal stellen in uw communicatie? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend contact over document composition

Alle ins en outs weten over HDC? Download dan hier het product paspoort

Stel uw vraag