Digital Business: stap voor stap, of alles in één keer nieuw inrichten?

Digital business e-books

Het bereiken van een digitale business waarbij de klant volledig digitaal kan worden bediend, is een veelgenoemde strategische doelstelling van zakelijke en financiële dienstverleners. De weg naar dit doel ziet er voor elk bedrijf anders uit

1. Stap voor stap

Bestaande organisaties bereiken dit doel door stap voor stap het huidige systeem landschap aan te passen of aan te sluiten op nieuwe technologie. Bestaande werkprocessen moeten opnieuw worden gedefinieerd en werkzaamheden van medewerkers veranderen. Een softwareplatform dat hier modulair in ondersteunt en zo de digitaliseringsladder begaanbaar maakt, is onmisbaar. De best-of-breed gedachte past dan ook goed in deze gefaseerde aanpak. Weten hoe Hyarchis stap voor stap digitalisering ondersteunt?

Download hier het Ebook »
Digital business transformatie

2. Alles nieuw inrichten

Organisaties die nu nieuw opstarten en van scratch af aan een nieuw bedrijfsmodel kunnen opzetten, hebben die legacy aan softwaresystemen niet als vertragende factor. Echter, er zijn veel greenfields die bij aanvang de aanname doen dat een dergelijk digitaal business platform er niet is bij bestaande softwarebedrijven en starten daarom met zelf te bouwen. Of er wordt ten onrechte aangenomen dat bestaande software niet tegen een passend prijsmodel kan worden afgenomen. Dat is jammer. Hyarchis heeft een geïntegreerd all-in-one softwareoplossing die ook voor greenfields een perfecte basis is voor volledige digitale dienstverlening. Een open systeem waar integraties met andere tooling zoals rekentools, adviestools mogelijk zijn. Weten hoe Hyarchis een greenfield ondersteunen kan?

Download hier het Ebook »

Digital Business e-book