Hyarchis Digital Business Platform

Digital Business: stap voor stap, of alles in één keer nieuw inrichten?

Digitaal zaken doen is niet meer weg te denken uit deze tijd. Online bedrijven voor consumentengoederen en Retail banking waren altijd de koplopers, maar ook voor complexere financiële producten of juridisch advies is digital business een belangrijke voorwaarde om te overleven.

Ons Digital Business platform stelt organisaties in staat een snelle digitale transformatie te realiseren. Met een uniek concept waarin wij reeds ingerichte applicaties leveren voor de financiële en juridische sector, zijn onze klanten snel in staat om hun klanten digitaal te bedienen op een efficiënte en betrouwbare wijze.

Eenvoudige implementatie door ingerichte applicaties

De compleet ingerichte applicaties van Hyarchis bevatten proces templates die toegespitst zijn op financieel of juridisch advies. Dit betekent dat de business medewerkers van onze klanten geen tijdrovende specificatie workshops hoeven te doorlopen, maar direct afstemming hebben over de gebruiksmogelijkheden en de benodigde maatwerkaanpassingen. De implementatie vergt hierdoor nog maar een fractie van de tijd van wat een traditioneel software-implementatieproject kost.

Digital Business in één centrale omgeving

Hyarchis Digital Business stelt uw organisatie in staat het volledige commerciële, administratieve en bedrijfsmatige proces te transformeren naar één digitale omgeving waarin alle deelnemers samenwerken. Met een stevig fundament in onderliggende ECM-producten zoals document management, document composition en web content management kunnen onze klanten rekenen op dertig jaar ervaring met alle processen rondom documenten, interfaces en data uitwisseling.

Digital business iets voor u?

Hyarchis heeft vele jaren ervaring met digitalisering van processen op financieel en juridisch werkvlak. Lees meer over de Digital Business oplossingen voor deze branches:
 
 
Meer over Hyarchis Finance

Bekijk de video


 
 

Meer over Hyarchis Legal

Wilt ook u in staat zijn uw klanten te bedienen tegen een tarief dat wel 50% omlaag kan? Wilt u ook 35% meer aanvragen kunnen verwerken zodat er meer klanten kunnen worden bediend? Ga het gesprek met ons aan, onze experts staan voor u klaar!

Stap voor stap digitaliseren?

Stel uw vraag