Customer Communications Management

Customer Communications Management | CCM-Software

Customer Communications Management is een breed begrip; het omvat de verwerking van alle inkomende en uitgaande communicatie van een organisatie met haar klanten of relaties. CCM-software wordt gebruikt om deze stromen te automatiseren en te regelen én naadloos aan te laten sluiten op werkprocessen. Vroeger was het aantal communicatiekanalen veel overzichtelijker. De keuze bestond namelijk uit communicatie per post, telefoon of fax. Vandaag vindt klantcommunicatie plaats verspreid over meer kanalen, ook met variatie van kanalen tijdens één proces en met een hoge verwachting van de klant voor wat betreft responstijd en informatiesnelheid. Om op efficiënte wijze te kunnen blijven voldoen aan de verwachtingen van uw relaties is een goede softwareoplossing noodzakelijk.

CCM-software

Customer communications management betekent ook dat de klant vandaag de dag zelf meer deelneemt aan het proces, bijvoorbeeld door zelf een offerte op te vragen. Dit wordt customer self service genoemd. Ook het raadplegen van het klantdossier door klanten zelf, in plaats van alles per post te ontvangen, is tot customer communications management te rekenen. Goede CCM-software houdt hier rekening mee en ondersteunt deze verschuiving naar online samenwerking in het digitale busines proces.

Customer Communications Management met Hyarchis

CCM-software van Hyarchis biedt een oplossing voor multi-channel, multi-label en multi-language communicatie. Met behulp van onze software krijgt klantcommunicatie een strategische plek binnen uw organisatie en zal de technologie het realiseren van organisatiedoelen perfect ondersteunen. Het is namelijk niet enkel een operationele keuze om een bepaalde documentstroom te optimaliseren. Daarom is de selectie van CCM-software een keuze waar op directieniveau commitment voor nodig is. Uiteraard moeten strategische doelen dan eerst worden vertaald naar concrete en meetbare resultaatdoelstellingen die te koppelen zijn aan functionele aspecten van een CCM-software solution design.
De combinatie van Hyarchis Document Composition en Hyarchis Digital Business Platform is een complete oplossing voor alle communicatie uitdagingen die uw organisatie vandaag en morgen heeft.

Alle voordelen van Customer Communications Management op een rij:

  • Gemakkelijk communiceren via meerdere kanalen
  • Communicatiestromen automatiseren
  • Maakt communications management onderdeel van uw bedrijfsstrategie
  • Ondersteuning voor customer self service

Lees alles over de nieuwe module Hyarchis Document Dialogue

Stel uw vraag