Case Management

Case Management Hyarchis

Hoe efficiënt verloopt de samenwerking van uw medewerkers tijdens een klachtafhandeling, een hypotheekofferteaanvraag of de factuurverwerking? En hoe houdt u controle over deze processen als er zich een veranderende omstandigheid voordoet, zoals een nieuwe eis bij een vergunningsaanvraag of een factuur die ad hoc anders behandeld moet worden? Deze vragen spelen bij Case Management, ofwel zaakgericht werken. Hyarchis biedt Case Management software die ervoor zorgt dat al uw zaken transparant en succesvol worden afgerond. Onze oplossingen worden bijvoorbeeld gebruikt door vooraanstaande financiële dienstverleners, juridische dienstverleners en zorginstellingen. Maar onze oplossingen zijn daarnaast in te richten voor o.a. accountancy kantoren, pensioenfondsen en advocatenkantoren!

 

Hoe werkt Case Management?

Middels het Hyarchis Digital Business Platform worden medewerkers correct en gestructureerd door hun werkproces begeleid, wat ervoor zorgt dat zij op geen enkel moment belemmert worden in hun werkpatroon. Ons systeem ondersteunt werkprocessen namelijk op een flexibele wijze en legt daarbij de focus op het eindresultaat, niet op het werkproces zelf. Dankzij deze manier van werken kunnen de kwaliteit en doorlooptijd van zaken bewaakt worden en kan er bovendien efficiënter gewerkt worden. Dit heeft een bewezen positief effect op uw dienstverlening.

 

Zaakgericht werken met Hyarchis Case Management

Case Management met het Hyarchis Digital Business Platform sluit aan bij de nieuwe manier van werken, ofwel zaakgericht werken, waarbij de case centraal wordt gesteld. Geautoriseerde medewerkers hebben bij deze manier van werken, onafhankelijk van plaats en tijd, direct toegang tot de meest actuele gegevens met betrekking tot een zaak. Daarbij beschikken zij over krachtige tools die gebruikt kunnen worden om werkzaamheden zoals de intake van een nieuwe klant, het afhandelen van een claim of het doorzetten van een offerte naar een verkooptransactie succesvol af te ronden.

Onze casemanagement software verhoogt de transparantie en efficiëntie, waardoor uw medewerkers gemakkelijker en prettiger samen zullen werken. Bovendien is het dankzij Hyarchis Case Management ook mogelijk om klanten direct inzicht te geven in de voortgang van hun zaak. Zaken die een directe positieve invloed hebben op de waardering van uw dienstverlening.

 

Alle voordelen van Case Management op een rijtje:

  • Verbeterd inzicht en controle: registratie van alle handelingen en versies van documenten resulteren in transparantie, ondersteunen de compliance eisen en bieden u inzicht in verbeterpunten in uw proces of in uw documenten.
  • Professionalisering van de kenniswerkers: medewerkers krijgen zelf meer inzicht in processen en uitkomsten en kunnen hun klantbenadering afstemmen op kennis uit het case managementsysteem
  • Organisatie brede ondersteuning: Hyarchis case management is niet beperkt tot één werkveld. Dat betekent dat u zowel uw primaire bedrijfsproces kunt inrichten, maar ook bijvoorbeeld de HR afdeling of de inkoopafdeling kunt laten aansluiten.

Wilt u weten wat Hyarchis voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend contact over case management

Stel uw vraag