Werk met ons aan je toekomst!

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze professionals die ernaar streven om verwachtingen te overtreffen. Van ons, van hunzelf en van onze klanten! Bij Hyarchis werk je aan innovatieve oplossingen die onze klanten klaarstomen voor een steeds sneller veranderende digitale wereld. Help je graag mee om onze klanten een stap voorop te laten lopen, dan verwelkomen wij je graag in ons team!

Sluit je aan bij Hyarchis!

Hoe het is om bij Hyarchis te werken

Aantrekkelijk salaris
Wij geven veel verantwoordelijkheid en vragen veel van je, maar hier staat vanzelfsprekend ook een passende beloning tegenover!
Professionele ontwikkeling
Als jij groeit, groeien wij ook! Hyarchis ondersteunt hierom graag jouw persoonlijke ontwikkeling.
Work-life balance
We begrijpen maar al te goed dat het leven meer is dan enkel werk. Niet voor niets bieden we onze collega’s meer dan voldoende ruimte voor hun artistieke, sportieve, creatieve of ronduit gekke activiteiten buiten werk.
Deel zelf je tijd in
We hebben niet alleen de beste oplossingen voor data management, maar we zijn ook goed in timemanagement: bij Hyarchis heb je flexibele werktijden en kun je altijd op afstand werken.
Investeer in jouw toekomst
Artificial Intelligence is een van de grote veranderingen in technologie. Wij zien AI als een kans om tijd en moeite te besparen als het gaat om repeterende werkzaamheden die niet alleen saai zijn maar ook foutgevoelig. Laat je door ons inspireren en maak deel uit van deze belangrijke transformatie in de software-industrie.
Het hele jaar gemotiveerd
Work hard, play hard. Soms verliezen we ons bij Hyarchis in ons werk, maar we zorgen ervoor dat we dit uitbalanceren met voldoende tijd om weer op adem te komen. Samen met het team reizen, sporten, ontspannen, eten en drinken we graag!

Open posities

Wie zijn wij?

Hyarchis is een softwareontwikkelaar met een geschiedenis die teruggaat tot het midden van de jaren ‘80. We zijn ooit begonnen als leverancier van een document management systemem, maar hebben het roer in de laatste twee jaar volledig omgegooid. Van een traditionele softwareleverancier hebben we onszelf omgevormd tot een innovatieve speler in de Fintech markt. Onze nieuwe product suite is volledig gebaseerd op kunstmatige intelligentie en met deze technologie ondersteunen we marktleiders in de financiële dienstverlening om te voldoen aan relevante wet- en regelgeving.

 

Wie ben jij?

Bij Hyarchis starten we het nieuwe jaar met veel energie! Het afgelopen jaar hebben we succesvol onze eerste AI producten gelanceerd en de bijpassende rebranding is goeddeels afgerond.  Waar we naar op zoek zijn is iemand die met een innovatieve product suite en een gloednieuwe branding impact wil maken binnen de financiële dienstverlening. Je bent iemand met visie die kan denken in campagnes, actief kansen weet te creëren, gewend is om te schakelen op het niveau van senior management en je hebt een mensgerichte aanpak.

 

Wat ga je doen?

Jij bent iemand die als een goede gesprekspartner wordt gezien door onze klanten en op strategisch niveau in gesprek gaat over hoe onze technologie bijdraagt aan hun bedrijfsdoelstellingen. We zoeken hierbij een creatieve, campagnegedreven aanpak. Je denkt groots, je denkt internationaal en je denkt voortdurend in nieuwe kansen. Samen met onze twee business developers zorg je ervoor dat onze rebranding wordt bezegeld door het aanboten van nieuwe markten en landen van nieuwe namen. Van dag tot dag ziet je takenpakket er als volgt uit:

 • Uitdenken en uitvoeren van onze sales campagnes;
 • Opbouwen en actief benaderen van een relevant netwerk aan prospects;
 • Opbouwen van een relevant partnernetwerk voor reselling van onze oplossingen;
 • Bezoeken en/of spreken op netwerkbijeenkomsten en relevante evenementen;
 • Mede-organiseren van Hyarchis events om bij te dragen aan ons “thought leadership”;
 • Het als meewerkend voorman aansturen, coachen en begeleiden van ons sales team;
 • Aanbrengen van structuur, documentatie en meetbaarheid binnen het sales team.

 

Wat bieden wij?

Hyarchis is een leuke, jonge club met mensen die stuk voor stuk een impact willen maken. Met kantoren in zowel Nederland als Litouwen zul je regelmatig in het vliegtuig stappen en onderdeel vormen van een gedreven, internationale organisatie. Met de combinatie van onze klanten en onze focus op AI zul je hiernaast dagelijks in contact zijn met de voorhoede van de financiële dienstverlening. Je werk heeft een impact op iedereen die gebruik maakt van financiële producten. Nog even kort op een rij:

 • Goed salaris in lijn met de hoge verwachtingen die we van je hebben;
 • Mooie leasewagen waarmee je onze klanten in comfort kan bezoeken;
 • Internationale werkomgeving met frequente reizen binnen Europa;
 • Focus op techniek die de wereld zoals we die kennen radicaal zal veranderen;
 • Je schakelt binnen een hoogwaardig netwerk van marktleiders in de financiële dienstverlening;
 • Veel vrijheid voor de organisatie van je werk en de aansturing van ons sales team.

 

Wat verwachten wij?

Wij verwachten dat jij als Business Development Manager het volgende meebrengt:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Tenminste 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • Geprekspartner die makkelijk schakelt op directieniveau bij leidende financials;
 • Sociaal intelligent, doortastend en brede algemene ontwikkeling;
 • Pro-actieve houding en een creatieve denker met een “can do” mentaliteit;
 • Ervaring in een internationale werkomgeving;
 • Uitstekende beheersing van zowel het Nederlands als Engels.

 

 

 

 

 

Formulier toepassen
Vul het formulier in met uw gegevens.
Demo aanvragen
Klaar om de competitie voor te blijven? Maak een afspraak voor een gratis demo.