Business Process Management

Business Process Management

Business Process Management zorgt voor een optimale klantrelatie op basis van goed gemanagede processen. Bij Business Process Management software staan werkprocessen en procedures centraal. Traditioneel is het doel van BPM software om een consistent hoog kwaliteitsniveau in alle processen en de daar uitvloeiende output van een organisatie te leveren. Hyarchis biedt u deze vorm van procesondersteuning, maar gaat nog veel verder dan alleen dat! Om uw concurrentie voor te blijven en om in te spelen op veranderende markten, zult u namelijk continu moeten blijven innoveren en verbeteren.

Transparant werkproces dankzij BPM

Bij Hyarchis is procesondersteuning geen doel op zich, maar staat het ten dienste van enerzijds kostenreductie en levert het anderzijds een belangrijke bijdrage aan een hoog serviceniveau en het optimaal bedienen van de klant, cliënt of burger. Effectief Business Process Management is essentieel om ervoor te zorgen dat de klant centraal blijft staan binnen uw organisatie.

Uiteraard biedt onze BPM software eenduidige en consistente dienstverlening en communicatie, maar juist de transparantie die ontstaat bij het delen van de werkprocessen is de meerwaarde die uw organisatie dankzij Hyarchis kan bieden in de relatie met uw klant, relaties, externen en collegiale relaties.

BPM oplossingen van Hyarchis

Hyarchis Digital Business Platform brengt alle samenwerkende partijen samen in één online omgeving! In deze omgeving kunt u bijvoorbeeld een hypotheek-aanvraagproces volledig gecontroleerd en volledig transparant verwerken. Ons Document Management Systeem neemt hierbij een centrale rol in. Hyarchis DMS is geen statisch archief, maar een dynamische werkomgeving. In deze omgeving zijn tijdens een proces meerdere versies van bepaalde documenten te traceren en hier is bovendien ook een kennisbank beschikbaar waarin bijvoorbeeld beschrijvingen van wetgevingen, normeringen of protocollen worden opgeslagen.

In controle met Business Process Management

Hyarchis stelt business medewerkers in staat om procesmanagement zelf te beheren en om zelf wijzigingen door te voeren wanneer er een nieuw producttype of zaaktype moet worden toegevoegd in de werkprocessen. Wat ons betreft is het doel van Business Process Management om uw medewerkers zoveel mogelijk waarde aan bedrijfsprocessen te laten toevoegen. Dit wordt bereikt door hen enerzijds grip te laten krijgen op het proces door structuur aan te brengen (communicatie bundelen door bijv. data overzichtelijk te presenteren) en anderzijds door eenvoudige administratieve handelingen zoveel mogelijk te automatiseren.

Bovendien biedt Hyarchis grip op klantcommunicatie die normaliter ongestructureerd verloopt. Ad-hoc e-mails, brieven en andere documenten die ontstaan tijdens het proces, maar niet zijn geprogrammeerd in het proces, worden namelijk met inhoud en data ondersteund en bij het juiste proces en dossier opgeslagen.

Voordelen Hyarchis BPM

Business Process Management van Hyarchis levert uw organisatie een groot aantal voordelen op. Met de BPM oplossingen van Hyarchis verbetert u direct uw efficiëntie en rendement! Enkele van de voordelen zijn:

  • Krijg inzicht in het verloop van het gehele proces
  • Creëer commitment aan het proces
  • Verhoog de efficiëntie en effectiviteit van uw klantcommunicatie
  • Verkrijg alle benodigde informatie vanuit één centrale plek

Op zoek naar een Business Process Management oplossing? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag wat Hyarchis kan betekenen voor uw organisatie.

Vrijblijvend contact over Hyarchis BPM

Stel uw vraag