Business Intelligence | Hyarchis

Business Intelligence

Data is wellicht het meest waardevolle instrument binnen uw bedrijf. Om dit instrument goed te kunnen gebruiken, moet u zorgvuldig te werk kunnen gaan. De diversiteit aan bestandstypen en toegankelijkheid van documenten in uw archief werpt hiervoor echter serieuze beperkingen op. Om u controle te geven over uw data hebben wij een aantal oplossingen die feilloos relevante data uit de documenten in uw archief weten te halen.

De Business Intelligence-oplossingen van Hyarchis transformeren uw statische archief tot een interactieve bron van data. U kunt alle relevante data, ongeacht het bestandstype, met één druk op de knop ontsluiten waardoor u volledige controle over uw klantinformatie krijgt. Wij zorgen ervoor dat u geen detail over uw klanten ontglipt zodat u op ieder moment de juiste beslissing kunt nemen.

Search IT | Hyarchis

Search-It

Met Hyarchis Search-It zorgen wij voor volledige doorzoekbaarheid van alle documenten in uw archief, ongeacht het bestandstype of de kwaliteit van het document. Voor onze oplossing vormen documenten die gescand zijn met de eerste scanapparaten of documenten uit de tijd van schrijfmachines en carbonpapier geen probleem. Wij geven u zonder uitzonderingen controle over uw volledige documentendatabase.

Door middel van intelligente tekstherkenning gebaseerd op kunstmatige intelligentie, herkennen wij feilloos relevante tekstvelden in uw documenten. Deze tekstlaag wordt als een onzichtbare tekstlaag aan uw documenten toegevoegd zonder de integriteit van uw document aan te tasten. Uit welke tijd uw document stamt en welk kwaliteitsniveau dit document heeft is niet relevant, wij zorgen voor volledige toegang tot uw documentendatabase.
Classify | Hyarchis

Classify

Met Hyarchis Classify kunt u uw gegevens volledig geautomatiseerd classificeren en tevens voorzien van relevante metadata. Door uw documenten op de juiste manier te classificeren, wordt de inhoud van uw archief inzichtelijk gemaakt en het managen van uw klantdossiers makkelijker.

Classify herkent alle bestandstypen en classificeert documenten automatisch op basis van kunstmatige intelligentie. Verschillende algoritmen leggen geheel geautomatiseerd dwarsverbanden tussen de verschillende datapunten in een document. Op basis van deze dwarsverbanden wordt vastgesteld om welk type document het gaat. Dit geeft niet alleen inzicht in uw archief maar baant tevens de weg naar procesautomatisering.
Fact sheet
Testimonials
Testimonial Amresh Raghoenath Quion | Hyarchis
Amresh Raghoenath
Manager Operations, Quion
Hyarchis verschaft ons onbeperkte toegang tot de brondocumenten waarin onze klantinformatie is vastgelegd. Daarmee creëren we één enkele bron van waarheid waarop we voor al onze processen terug kunnen vallen. Samen met hen zetten we belangrijke eerste stappen naar een gezamenlijk roadmap waarin verregaande automatisering van het acceptatieproces en de kwaliteitscontrole centraal staat.
Demo aanvragen
Klaar om de competitie voor te blijven? Maak een afspraak voor een gratis demo.