Hyarchis klantcommunicatie en het Pensioenbrievenboek

pensioenbrievenboek

Uitvoeringskosten onder druk

Uw organisatie moet stafwerkzaamheden met steeds minder mensen of middelen uitvoeren. Uitvoeringskosten staan onder druk en elke activiteit die kan worden geoptimaliseerd binnen uw administratie, levert tijd- en geldbesparing op.

De communicatie met uw deelnemers is zo’n activiteit; van wezenlijk belang voor uw relatie met uw deelnemers maar ook een arbeidsintensieve activiteit. Naast de verplichte pensioencommunicatie die voorgeschreven is door pensioen 1-2-3, zijn er verschillende brieven, documenten e-mails en overzichten die door mensenhanden moeten worden gemaakt en onderhouden.

Pensioencommunicatie

Wat wij zien, is dat pensioenapplicaties ook als resultaat van een proces een document produceren, maar dat er programmeurs voor nodig zijn om veranderingen in tekst of opmaak te maken. Het laten ontwikkelen van een aangepaste template of een volledig nieuwe, wordt soms een IT-opdracht die in een release cycle moet worden opgenomen. Dat is duur en tijdrovend.

Daarnaast zien wij dat veel administratieve afdelingen nog gebruik maken van Microsoft Word als tekstverwerking voor officiële klantcommunicatie en afhankelijk zijn van copy-paste handelingen om de juiste briefvariant te maken. De kwaliteit is dan niet altijd optimaal en bovendien vindt deze communicatie op de lokale werkplek plaats en wie garandeert dat deze in het juiste dossier opgeslagen wordt? Ook dit handmatige proces is tijdrovend en bovendien foutgevoelig.

Twee vliegen in een klap

Hóe kunt u tijd- en kosten besparend communiceren, en daarbij toch persoonlijke en actuele documenten maken? Hyarchis Document Composition biedt voor beide uitdagingen één oplossing Eén centrale klantcommunicatie-oplossing die te onderhouden is door uw eigen medewerkers op basis van een korte training. Onze productmanager Benny van den Heuvel vertelt u hier graag meer over!

Neem contact met ons op: info@hyarchis.com

Pensioenbrievenboek: nog meer gemak

Wat als u het beheer van de templates wilt uitbesteden zodat uw medewerkers geen omkijken hebben naar de teksten of opmaak? Dat kan door het Hyarchis Pensioen Brievenboek te gebruiken. Een soort bibliotheek aan documenten die u via een cloudoplossing kunt gebruiken. Een gedegen basis die u eventueel ook zelf kunt bewerken of waar u documenten aan kunt toevoegen. De basisvulling die Hyarchis levert, is ontwikkeld door experts.

Wil ook u worden ontzorgd? Neem contact op met Hyarchis: info@hyarchis.com

pensioenbrievenboek

Contact