Hyarchis Time Log

Legal Time Log

Het lekken van tijd is nu écht verleden tijd

Next generation tijdschrijven voor de advocatuur

Hyarchis Time Log is onderdeel van het Hyarchis Legal platform en staat voor tijdschrijven nieuwe stijl. Precies op een manier zoals uw kantoor dat wilt: volledig en ongecompliceerd. Alle activiteiten die u zakelijk uitvoert worden automatisch geregistreerd op het betreffende dossier en door u aangevuld waar nodig.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Eenduidige registratie

Hyarchis Time Log registreert al uw handelingen eenduidig en zoveel mogelijk geautomatiseerd. Het sturen van een e-mail, een telefoontje en een afspraak; alle activiteiten die u uitvoert worden ‘gevangen’ en automatisch voor u genoteerd. De exacte tijd wordt geregistreerd en door u aan het einde van de dag snel gecontroleerd en waar nodig aangevuld. Frustratie op kantoor en onenigheid met cliënten over declaraties zijn vanaf nu verleden tijd. Met plezier online tijdschrijven is de nieuwe standaard.

Integratie praktijk management software

Hyarchis Time Log komt optimaal tot zijn recht binnen het Hyarchis Legal platform. Alle activiteiten die u binnen en buiten dit online praktijkmanagementsysteem uitvoert worden nauwkeurig geregistreerd. Door het gemak wordt tijd schrijven snel geaccepteerd en een onmisbaar onderdeel van uw praktijkvoering. Daarnaast is Hyarchis Time Log naadloos te integreren met bestaande praktijk managementsoftware.

Onderweg tijdschrijven

Op uw mobiele toestel registreert u overal uw tijd. En u hoeft niet alles te onthouden; onze Time Log app helpt u door zoveel mogelijk handelingen automatisch vast te leggen.

Hyarchis Time Log in het kort:

Time log | Hyarchis Legal

  • Online tool voor de advocatuur
  • Onderdeel van Hyarchis Legal platform
  • Tijdschrijven in een mum van tijd
  • Tijdlekken is verleden tijd
  • Uniforme tijdsregistratie
  • Transparantie rondom tijdregistratie
  • Verregaand automatisch tijdschrijven
  • Online managementrapportages
  • Mobiel app voor onderweg
  • Modulair uit te bouwen met Hyarchis Legal tools

Hyarchis Legal

Hyarchis Legal is een online systeem waarin alles bedrijfskritische onderdelen van een advocatenkantoor samenkomen; tijdschrijven, declareren, dossierbeheer, document management, relatiebeheer, interne en externe chatfunctie én uiteenlopende marketingmogelijkheden zoals lead management.

Het uitgangspunt van Hyarchis Legal is dat de applicatie de juridische praktijk in de gelegenheid stelt om volledig online samen te werken met cliënten, collega’s en andere betrokkenen. Een omgeving waar communicatie en documentuitwisseling uiterst efficiënt en veilig plaatsvinden.

Hyarchis Legal is een open ‘alles-in-meer systeem’ en is gespecialiseerd in ieder onderdeel afzonderlijk. Hierdoor is het modulair inzetbaar bovenop uw bestaande systemen of als volledig digitaal platform als u echt wilt ondernemen in een nieuwe stijl.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Stel uw vraag