Legal

Nieuws | Hyarchis

Digitalisering juridische branche

Het juridische landschap verandert en de druk om te veranderen neemt toe. Iedereen is inmiddels gewend dat hij digitaal kan werken en verwacht dat de juridische branche dit ook doet. De cliënt wordt veeleisender en verwacht inzage in bestede uren. Verdienmodellen staan onder druk, de concurrentie groeit, de vaste werkplek vervaagt, de inzet van externen neemt toe en bovenal; de rechtspraak digitaliseert door regelgeving. Digitaal procederen is steeds vaker de norm.

Daar waar de hele wereld verandert, houdt Hyarchis focus op de kern;
de juridische professional, de zaak én de cliënt.

Invoering KEI

De overheid dwingt de digitalisering af door de stap naar de digitale rechtspraak te maken.
Het KEI programma heeft als doel: een beter toegankelijke rechtspraak, een snellere werkwijze en meer maatwerk. De invoering van KEI in 2017 is een goed moment om uw zaak- en documentprocessen onder de loep te nemen. Hyarchis is uw partner in de stroomlijning van uw werkwijze.

Uw cliënt wil digitaal

Vernieuwing van de branche is nodig omdat cliënten verwachten dat ze online inzage hebben in hun zaak, zoals ze gewend zijn bij andere diensten. Daarnaast zijn ze kritischer over de besteding van hun budget aan juridische dienstverlening. Dit biedt kansen voor kantoren en juridische professionals om zich te onderscheiden ten opzichte van anderen in hun wijze van samenwerken en relatiebeheer. 

Uw werkproces is ons denkproces

Hyarchis biedt een SaaS platform, waarbij diverse in- en externe rollen ondersteund worden.
Met flexibele bouwstenen zoals CRM, document management, dossierbeheer, urenregistratie, facturatie, financiële administratie, management rapportages, online samenwerken en resource planning, werken alle betrokkenen zorgeloos aan een zaak samen.

Wilt u uw cliënten voorop zetten en uw concurrenten het nakijken geven? Neem dan direct contact met ons op.