Legal

Legal

Legal branche Hyarchis

‘Meest open alles-en-meer systeem voor juridische sector’

Een aardige doordenker, toch? Hyarchis Legal is dan ook bijzonder en dat lichten we graag toe. Er zijn veel ‘alles-in-een systemen’ op de markt voor de moderne juridische professional. Alleen zijn deze nagenoeg allemaal niet open, dat wil zeggen: koppelen ze niet of moeilijk met uw bestaande en toekomstige softwaresystemen. Hyarchis Legal doet dat wel. Daarnaast biedt Hyarchis Legal ook meer functionaliteiten dan de meest uitgebreide alles-in-een applicatie.

Alles komt samen

Hyarchis Legal is een portal waarin alles samenkomt; urenschrijven, financiële administratie, declareren, dossierbeheer, document management (DMS), relatiebeheer (CRM), aansluitpunt Rechtspraak, online samenwerken, veilig documenten versturen, interne en externe chatfunctie én uiteenlopende marketingmogelijkheden: van een nieuwsbrieftool tot aan lead management (het online volgen van prospects).

Hyarchis Legal beheert alle aspecten van uw bedrijfsvoering centraal. U logt in op één plek en heeft vanaf hier alles binnen handbereik. Net als uw cliënt en samenwerkende specialisten. Hyarchis Legal is een open ‘alles-in-meer systeem’ en is gespecialiseerd in ieder onderdeel afzonderlijk. Dat maakt Hyarchis Legal zo bijzonder.

Werken vanuit één startpunt

Zaak nummer één voor iedere juridische professional: effectief en hoogwaardig werken aan dossiers, bij voorkeur met zo min mogelijk verschillende softwarepakketten. Er is geen tijd voor storingen, geen ruimte voor het omarmen van uiteenlopende applicaties, geen gelegenheid voor inefficiënt werk en al helemaal geen behoefte aan het voeren van discussies met cliënten rondom uw bestede tijd. U wilt veilig en transparant aan een zaak werken in één applicatie waarin u en uw cliënt zich thuis voelen. Waar geen reden is voor onzekerheid of het systeem voldoet aan wet- en regelgeving rondom AVG / GDPR of digitaal procederen. U wilt met zelfvertrouwen en plezier werken aan uw zaken. Hyarchis Legal zet de nieuwe standaard voor de juridische praktijk.


Volledig gedigitaliseerd

Hoe kan Hyarchis ervoor zorgen dat de legal branche innovatief en volledig digitaal kan werken? Martijn werd tijdens #PLEIT2018 geïnterviewd en vertelt dat met klein beginnen en vervolgens uitbouwen, ook de juridische praktijk volledig gedigitaliseerd kan worden.

Bekijk de video

 


Bekijk onze legal solution

Blogs van Martijn Voorveld

IT-transformatie in de advocatuur: fase 5
IT-transformatie in de advocatuur: fase 5
06-12-2018
Blog
IT-transformatie in de advocatuur: fase 4
IT-transformatie in de advocatuur: fase 4
29-11-2018
Blog
FNV omarmt alles-in-één-systeem voor de juridische professional voor efficiënte en digitale samenwerking
Lees hier de klantcase van FNV omarmt alles-in-één-systeem voor de juridische professional voor efficiënte en digitale samenwerking
Bekijk onze Legal solution

Stel uw vraag