Hypotheekbranche

foto7

De ontwikkelingen binnen de hypotheekbranche bevinden zich momenteel in een stroomversnelling. Mede door historische lage rentepercentages, blijft de huizenmarkt aantrekken.

Winnen van de strijd

En als de huizenmarkt aantrekt, wordt er ook weer gestreden om de huizenkoper als consument van een financiering. Wij kunnen u helpen met het winnen van deze strijd. Onze oplossingen voor online samenwerken, documentbeheer en workflow helpen u de klant écht centraal te stellen, de time to market te versnellen en operationele kosten te verlagen. Hierdoor kunt u uw klant nét dat beetje extra bieden.

Trackrecord in de hypotheekmarkt

Wij hebben een indrukwekkende trackrecord binnen de hypotheekmarkt. Zo zijn onze oplossingen veelvuldig ingezet in hypotheek advies-, acceptatie- en backofficeprocessen. Dit doen wij onder andere bij ING, Rabobank / Obvion, ABN AMRO (Hypotheken Groep), NIBC Bank/Direct, Vivat Verzekeringen, SNS Bank, CMIS, Syntrus Achmea Vastgoed, Stater, Quion en De Hypotheker. De oplossingen van Hyarchis bieden ondersteuning binnen het volledige hypotheekproces, van front- tot aan backoffice.

Hyarchis Mortgage Solution

Speciaal voor intermediars biedt Hyarchis de Mortgage Solution. De Hyarchis Mortgage Solution is een cloudgebaseerde oplossing die geheel via het Hypotheken Data Netwerk (HDN)-protocol communiceert met aangesloten systemen, waardoor een korte time-to-market te realiseren is. De Hyarchis Mortgage Solution begeleidt het volledige proces van eerste advies tot aan het passeren van de akte. Via het online portal verzamelt de intermediar samen met zijn klant de benodigde documenten en stelt de aanvraag samen. Het resultaat is snelle, transparante en volledig digitale verwerking waarbij de klant snel een definitieve offerte zonder voorbehoud in het bezit heeft.

HDN-protocol

Alle berichten richting de klant, dus ook de hypotheekofferte, kunnen vanuit de Mortgage Solution gegenereerd worden, volledig afgestemd op de situatie van de klant en volgens de criteria en voorwaarden van de geldgever. Alle berichten richting geldgevers worden via het HDN-protocol verstuurd.

Wilt u meer weten over hoe wij uw organisatie kunnen helpen met het centraal stellen van klanten? Neem dan contact met ons op.

 

Contact