Solution: Hyarchis Finance

Solution: Hyarchis Finance

Stap voor stap digitaliseren

Hyarchis Finance is een webgebaseerd softwaresysteem dat het gehele werkproces van financiële organisaties afdekt; van intermediairs, financial service bedrijven, geldverstrekkers, pensioenbeheerders en verzekeraars tot aan de eindklant. Met Hyarchis Finance werkt u binnen en buiten uw kantoor online samen met klanten en ketenpartners. Vanaf het moment dat een aanvraag binnenkomt en geregistreerd wordt, worden alle vervolgstappen en processen ondersteund met geautomatiseerde workflows en interactiemomenten.

Eén integraal systeem

Hyarchis Finance brengt alle relevante onderdelen in een systeem samen; van rekentools tot aan document- en relatiebeheer en marketingtoepassingen. De gehele samenwerking in de keten vindt plaats binnen één integraal systeem. Van hypotheek- tot verzekeringsaanvragen; alle handelingen verlopen via vooraf bepaalde workflows snel, transparant en volledig automatisch door het gehele kanaal. Eindklanten, adviseurs, medewerkers en de uiteindelijke verstrekkers, ze communiceren allemaal via een portal.


Infographic finance


Hyarchis Finance is een online werkplek voor de gehele financiële dienstverlening. Het ondersteunt nieuwe manieren van samenwerken. Standaard handelingen van zowel back-, mid- als frontoffice worden geautomatiseerd, waardoor tijd overblijft voor persoonlijke adviesgesprekken. Zo krijgt de eindklant full service advies in minder tijd en blijft u van zichtbaar toegevoegde waarde. Kwaliteit staat centraal, waardoor prijsbeleving naar de achtergrond verdwijnt.

Intensief en geautomatiseerd samenwerken, is wat de huidige consument verwacht. Door de digitale snelweg met alle ketenpartners goed in te richten wordt de dienstverlening geoptimaliseerd. Een hypotheekaanvraag als voorbeeld: het kopen van een huis is voor de consument een spannende gebeurtenis. Hier wordt snelheid en heldere communicatie verwacht. De adviesgesprekken vinden persoonlijk of online via de webcam plaats. De adviseur en klant werken online samen in één systeem om de aanvraag snel compleet te maken. Hyarchis Finance signaleert incorrecte of onvolledige bijlagen en geeft feedback. Een soepel aanvraagproces is voor de eindklant de belangrijkste indicator voor kwaliteit.

Er is altijd één versie van de waarheid; alle betrokkenen beschikken over de juiste en meest actuele documenten en gegevens. Versiebeheer reduceert de foutkans sterk. Informatie is beschikbaar voor degene die daar de rechten toe hebben. Het stelt u in staat beter de termijnen te bewaken. Via het online portal verzamelt de intermediair of adviseur samen met zijn klant de benodigde documenten en stelt de aanvraag samen. Het resultaat is snelle en transparante verwerking, zodat de klant vliegensvlug geholpen wordt. De actieve inbreng van de klant geeft het proces een boost en levert daarmee – naast klantenbinding en transparantie – een fikse tijdswinst op.

Hyarchis Finance zorgt voor het gebruiksvriendelijk en efficiënt beheren van digitale documenten en dossiers. Al uw documenten worden automatisch opgeslagen in een beheersbaar archief en alleen toegankelijk voor betrokkenen die daartoe geautoriseerd zijn. U ziet welk document door wie en wanneer is veranderd. Op kantoor, onderweg of bij de klant, de documenten in Hyarchis Finance zijn altijd toegankelijk, zowel via een desktop applicatie als via de browser. Tevens is een mobiele app beschikbaar.

Per aanvraag wordt een workflow aangesproken. Over de gehele linie worden handelingen bepaald en taken gedelegeerd. Relevante gegevens en documenten worden gevraagd, mede aan de hand van geïntegreerde communicatiestandaarden zoals HDN. Slimme software zorgt voor herkenning van ge-uploade documenten. Meldingen en overzichten zorgen voor bewustwording en voortgang van de aanvraag. Rapportages geven inzicht in het gemiddelde tijdsbestek van workflows en de verschillende onderdelen. U ziet welke stappen in een werkproces vertraging opleveren. Hierdoor bent u in staat werkprocessen te verbeteren.

Hyarchis Finance voorziet in een uitgebreide set aan sales- en marketingtools om de intermediairs te ondersteunen in hun presentatie naar buiten. Zo worden via internet leads gegenereerd door bijvoorbeeld een gratis calculator op de professioneel ingerichte website. Door het opvolgen met bijvoorbeeld nieuwsbrieven worden deze omgezet naar klanten. (Potentiele) klanten worden gevolgd, herkend en geholpen met passende communicatie-uitingen. Verkoopinstrumenten zorgen voor klantretentie en verdieping van het productportfolio.

Hyarchis Finance stroomlijnt de communicatie met de klant. Gestandaardiseerde output (denk aan e-mails, notificaties en brieven) is bij financiële aanbieders van wezenlijk belang en een belangrijk kwaliteitsaspect. De standaard templates en sjablonen – voorzien van de eigen huisstijl – dwingen een werkwijze af die foutkansen sterk reduceert. Het stimuleert sneller werken en waarborgt een consistente uitstraling. Op basis van het type aanvraag (meta data) wordt een document voorzien van relevante tekstvlakken. Ook converteert Hyarchis Finance scans en PDF-bestanden naar leesbare tekst. Zo wordt zoeken vinden.

Deel documenten met cliënten en externen. Werk samen aan een zaak geheel conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming / General Data Protection Regulation (AVG/GDPR). Met de inwerkingtrede hiervan in 2018 is het niet langer toegestaan om privacygevoelige documenten onbeveiligd, bijvoorbeeld via e-mail, te versturen. De zakelijk chatfunctie van Hyarchis Finance biedt de oplossing. U communiceert met elkaar via één veilige portal. Ook zorgen periodieke rapportages voor actueel inzicht in de mate van veiligheid van uw data.

Werken waar en wanneer u maar wilt zou iets vanzelfsprekends moeten zijn. Dat lukt alleen met een systeem dat vanaf de basis is ingericht op de principes van online collaboration en in de cloud beschikbaar is. Hyarchis Finance faciliteert het werken vanaf iedere werkplek. Of het nu uw desktop, laptop of smartphone betreft; Hyarchis biedt op ieder toestel en vanaf iedere locatie dezelfde volwaardige functionaliteit.

Wij stellen tijdens de implementatie de gebruiker centraal en bieden tools om het systeem te personaliseren. Zo worden schermen op basis van individuele voorkeuren ingericht. De applicatie is intuïtief en gebruikersvriendelijk, ook de mobiele app voor onderweg. Hyarchis Finance wordt door ervaren projectmanagers vakkundig snel geïmplementeerd.


Hyarchis begrijpt uw business

Al sinds 1985 helpt Hyarchis financiële organisaties om hun documenten te digitaliseren. Bijna 35 jaar later ondersteunt Hyarchis 95% van de hypotheekmarkt om hun aanvragen sneller te verwerken. In deze 35 jaar heeft Hyarchis alle ins- en out van de financiële sector leren kennen. Vandaag de dagen helpen we organisaties om hun dienstverlening en werkprocessen te optimaliseren. We kennen de behoeften van alle schakels en zijn op de hoogte van laatste ontwikkelingen en wetgeving. Wij transformeren ieder werkproces naar een digitale werkplek, waarbij efficiëntie voorop staat.

Blogs van Grace Inklaar

Gelukkige klanten bij Finzie mede dankzij Hyarchis Digital Business Platform
Lees hier de klantcase van Gelukkige klanten bij Finzie mede dankzij Hyarchis Digital Business Platform
Bekijk de video

Voor wie?

  • Financieel intermediaire organisaties
  • Financial services organisaties
  • Hypotheek- en geldverstrekkers
  • Pensioenbeheerders
  • Verzekeraars

Stel uw vraag