Finance

Finance

Branches finance Hyarchis

‘Eén online werkplek voor alle schakels binnen de financiële dienstverlening. Dit leidt tot hoogstaande klantadvisering in minder tijd.’

Discussies over advies-fees en de torenhoge verwachtingen van consumenten houden de financiële sector aardig bezig. Werken op basis van fees brengt voordelen, zolang intermediairs zich concentreren op waar ze goed in zijn; het geven van passend advies bij iedere aanvraag. Het liefst zo snel mogelijk. Helaas zorgen administratieve handelingen in een aanvraagproces tot vertraging en het gedwongen snijden in tarieven. Zonde. Hyarchis Finance automatiseert alle werkprocessen en laat alle schakels effectief samenwerken.

Kwaliteit als nieuwe norm

Hyarchis Finance is een online werkplek voor de hele keten. Het ondersteunt nieuwe manieren van samenwerken tussen geldverstrekkers, pensioenbeheerders, service organisaties, intermediairs, adviseurs én de eindklant. Samen werkt u snel en met gemak aan een aanvraagprocedure. Kwaliteit wordt de nieuwe norm, waardoor prijs vanzelf minder vaak een discussiepunt is.

Zet iedere schakel in zijn kracht

Hyarchis Finance is een webgebaseerd softwaresysteem dat iedere schakel in het intermediaire distributiekanaal in zijn kracht zet. Het richt de gehele keten zo strak mogelijk in, zowel front- mid- als backoffice. Zo krijgt de intermediair ruim baan om zich te concentreren op zijn kerntaak: het adviseren en het inzichtelijk maken van de complexiteit binnen aanvragen. Doordat administratieve handelingen worden geautomatiseerd blijft de adviseur scherp op de klant. Dit zorgt voor een ultiem vriendelijke dienstverlening. De klant is tevreden en staat open voor een periodiek advies.

Keten komt samen

Hyarchis Finance brengt alle toepassingen in een systeem samen; document management (DMS), klant- en relatiebeheer, financiële administratie, rekentools en dossierbeheer. Alle ketenpartners communiceren veilig via de chatfunctie. Sales- en marketingfunctionaliteiten zorgen voor nieuwe klanten en het verder uitdiepen van de relatie. Van het eerste contactmoment tot en met het onderhouden van de klant-adviesrelatie; de gehele samenwerking in de keten vindt plaats binnen één integraal systeem.

Hyarchis Finance dekt de gehele klantreis; van websitebezoek, het krijgen van advies tot aan de verwerking van de aanvraag. Dit bevordert efficiënt werken. Zo wordt bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag 60% sneller afgehandeld. Daar worden klanten pas echt blij van.

Bekijk onze finance solution

Blogs van Martijn Voorveld

IT-transformatie in de advocatuur: fase 5
IT-transformatie in de advocatuur: fase 5
06-12-2018
Blog
IT-transformatie in de advocatuur: fase 4
IT-transformatie in de advocatuur: fase 4
29-11-2018
Blog
Gelukkige klanten bij Finzie mede dankzij Hyarchis Digital Business Platform
Lees hier de klantcase van Gelukkige klanten bij Finzie mede dankzij Hyarchis Digital Business Platform
Bekijk onze Finance solution

Stel uw vraag