Solution: Hyarchis Accountancy

Solution: Hyarchis Accountancy

Branches Accountancy Hyarchis

Hyarchis Accountancy is in de basis een professionele Document management (DMS), Document Composition en Customer Communication oplossing waarmee u automatisch en gemakkelijk documenten en informatie opslaat, creëert, deelt en terugvind. Alle informatie gestructureerd, digitaal in de Cloud bewaard en gekoppeld aan andere software pakketten.

Daarnaast bieden we een platform (Digital Business) waarin alles samenkomt. Het platform stelt u in staat om optimaal samen te werken, met uw klanten en collega’s. We stellen u in staat om het volledige werkproces van uw kantoor te digitaliseren met Hyarchis Accountancy. Vanaf het moment dat een nieuwe klant binnenkomt, worden vanaf registratie alle vervolgstappen en processen ondersteund met geautomatiseerde workflows en interactiemomenten.

Hyarchis Accountancy zorgt voor het gebruiksvriendelijk en efficiënt beheren van digitale documenten en dossiers. Al uw documenten worden automatisch opgeslagen in een beheersbaar archief en alleen toegankelijk voor betrokkenen die daartoe geautoriseerd zijn. U ziet welk document door wie en wanneer is veranderd. Op kantoor, onderweg of bij de klant, de documenten in Hyarchis Accountancy zijn altijd toegankelijk, zowel via een desktop applicatie als via de browser. Tevens is een mobiele app beschikbaar.

Hyarchis Accountancy stroomlijnt de communicatie met uw klanten. Dankzij standaard templates (voor bijvoorbeeld e-mails, notificaties en brieven) – voorzien van de eigen huisstijl – kunt u sneller werken zorgt u voor een consistente uitstraling. Ook converteert Hyarchis Accountancy scans en PDF-bestanden naar leesbare tekst. Zo wordt zoeken vinden.

Deel documenten en werk samen met uw klanten geheel conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming / General Data Protection Regulation (AVG/GDPR). Met de inwerkingtreding hiervan in 2018 is het niet langer toegestaan om privacygevoelige documenten onbeveiligd, bijvoorbeeld via e-mail, te versturen. De zakelijke messenger tool van Hyarchis Accountancy biedt de oplossing.

Werken waar en wanneer u maar wilt zou vandaag de dag iets vanzelfsprekends moeten zijn. Dat lukt alleen als u werkt met een applicatie die flexibel werken in alle gelederen stimuleert. Hyarchis Accountancy faciliteert het werken vanaf iedere werkplek. Of het nu uw desktop, laptop of smartphone betreft; Hyarchis Accountancy biedt op ieder toestel en vanaf iedere locatie dezelfde volwaardige functionaliteit.

Wij stellen tijdens de implementatie de gebruiker centraal en bieden tools om het systeem te personaliseren. Zo worden schermen op basis van individuele voorkeuren ingericht. De applicatie is intuïtief en gebruikersvriendelijk, ook de mobiele app voor onderweg. Hyarchis Accountancy wordt door ervaren projectmanagers vakkundig snel geïmplementeerd.

Hyarchis maakt het samen met Validsign mogelijk om documenten direct vanuit het Hyarchis Document Management systeem digitaal te laten ondertekenen. Dit zorgt voor een versneld proces, doordat het document vanuit het dossier wordt verstuurd komt het ondertekent retour in het juiste dossier terecht. Lees hier hoe Van Wezel Accountants dit gebruikt.

Blogs van Mark Hoogerheide

Hoe adviseert de adviseur zichzelf?
Hoe adviseert de adviseur zichzelf?
16-05-2019
Blog

Stel uw vraag