Accountancy

Accountancy

Alles komt samen

Hyarchis Accountancy is hét platform waarin alle digitale documenten en communicatie van klanten en uw kantoor samenkomt; dossierbeheer, document management (DMS), document composition, klant communicatie en veilig documenten versturen (AVG-proof) met artificial intelligence.

Hyarchis Document Management helpt u niet alleen in het vinden van reeds opgeslagen documenten en communicatie, het helpt u ook bij het zoeken en signaleren van ontbrekende en documenten. Vertraging in uw bedrijfsprocessen door het zoeken naar ontbrekende informatie behoort dus tot de verleden tijd!

Documenten en e-mails kunt u daarnaast eenvoudig toevoegen vanuit alle Microsoft Office applicaties door een naadloze integratie. De dossier suggestie zorgt ervoor dat de documenten eenvoudig en snel toegevoegd worden aan het juiste dossier.

Twijfelt u daarnaast weleens of u met de juiste versie van een document werkt? Hyarchis Document Manager herkent altijd een document die eerder is opgeslagen en kan tevens inzichtelijk maken waar de verschillen zitten tussen de verschillende versies.

Door de centrale opslag en versiebeheer ziet u wie, wanneer gewerkt heeft aan een bepaald document. Daarnaast weet u ook of iedereen, waarvan gewenst of vereist, het document heeft gezien en goedgekeurd.

Hyarchis Accountancy betekent centraal document beheer in de cloud. Hyarchis Accountancy functioneert in uw best of breed IT-landschap en werkt voortdurend aan nieuwe koppelingen en integraties met de diverse vak applicaties.”

Bekijk onze Accountancy solution

Blogs van Martijn Voorveld

IT-transformatie in de advocatuur: fase 5
IT-transformatie in de advocatuur: fase 5
06-12-2018
Blog
IT-transformatie in de advocatuur: fase 4
IT-transformatie in de advocatuur: fase 4
29-11-2018
Blog
Bekijk onze Accountancy solutions

Stel uw vraag