Accountancy

foto18

De afgelopen tijd zijn de tarieven van accountancy-tarieven onder druk komen te staan. Veel kantoren proberen op deze vraag in te springen en profileren zich als goed betaalbaar. Tevens zijn de regels voor accountants continu aan verandering onderhevig, waardoor het uitdagend is om overzicht te behouden en compliant te zijn. Hoe veel kosten u ook wilt besparen, de kwaliteit van uw diensten moet altijd hoog zijn.

Digitaal bewerken klantendossiers

Wij kunnen u daarbij helpen. Met het volledig digitaal bewerken van uw klantdossiers en door alle processen te digitaliseren, bereikt u niet alleen enorme kostenbesparing en efficiency, maar hebt u ook nog eens altijd en overal toegang tot uw klantdocumenten. Ook wanneer u bij uw klant bent, dan raadpleegt u gemakkelijk uw klantdossiers via de iPad. Dankzij de gestructureerde dossiervorming heeft u tevens een helder overzicht van alle aanwezige, maar ook ontbrekende stukken. Zo stelt u bijvoorbeeld snel vast voor welke klanten u nog stukken mist om de jaarrekening compleet te maken.

Partnership Unit4

Voor de accountant en administratiekantoren werken wij samen met onze partner Unit4 Accountancy. Unit4 Accountancy levert en implementeert onze producten onder de eigen merknaam Unit4 Document Manager.

Werkzaam in de accountancybranche en geïnteresseerd in onze diensten?
Neem dan contact op met ons, wij brengen u in contact met de juiste personen bij onze partner Unit4