Hyarchis Blurrify

Hyarchis Blurrify | Hyarchis

Wat doet u met persoonlijke data die volgens de AVG niet mogen worden opgeslagen?

U heeft jarenlang nieuwe cliënten mogen verwelkomen en bij het opzetten van de dossiers altijd netjes en veilig alle identiteitsbewijzen opgeslagen in het DMS. Maar wat doet u op dit moment met de persoonlijke data die volgens de AVG-wetgeving niet zichtbaar opgeslagen mogen worden? Zoals het document-, paspoort- of BSN nummer.

Wanneer u geen tijdrovend handmatig werk hiervoor wilt verrichten, heeft Hyarchis een geautomatiseerd alternatief voor u beschikbaar: Hyarchis Blurrify

HYARCHIS BLURRIFY: uw archief snel en betrouwbaar AVG-proof door geautomatiseerde gegevensvervaging

Hyarchis Blurrify verzorgt de blurring van persoonsgevoelige informatie. Gegevens worden zodanig vervaagd, dat deze niet langer leesbaar zijn, waardoor u voldoet aan het principe van data-minimalisatie. Hyarchis Blurrify leest uw volledige archief uit en blurt persoonsgevoelige informatie die u niet nodig heeft voor uw bedrijfsdoeleinden. Denk aan een BSN-nummer, geboortedatum, adresgegevens, bankgegevens, inkomensgegevens of andere privacygevoelige informatie.

Als specialist op het gebied van document management systemen en archiefbeheer lossen wij dit ongemak snel voor u op zodat uw medewerkers zich kunnen richten op de relatie met uw klant.

Uw voordelen

 • Kostenbesparend
  Handmatige dossiercontroles overbodig. Bespaar significant op personeelskosten.
 • Schaalgrootte
  Geschikt voor snelle uitvoering van immense projecten.
 • Maximale accuratesse
  Foutmarges reduceren en volledig correcte handeling.
 • Flexibiliteit
  Flexibel inspelen op veranderende wet- en regelgeving of interne beleidsbepalingen.

Vrijblijvend contact over Hyarchis Blurrify

Stel uw vraag