Artificial Intelligence tools

Artificial Intelligence tools

Artificial Intelligence | Hyarchis

Documentbeheer maakt een significante transformatie door. Van een noodzakelijk archiefstuk is het document uitgegroeid tot een waardevolle bron van informatie, essentieel voor besluitvormingsprocessen en procesautomatisering. Alleen is de informatie binnen archieven veelal ongestructureerd en ‘verstopt’ in onleesbare bestandtypen. Hyarchis Artificial Intelligence geeft een nieuwe dimensie aan informatie zoeken, ontsluiten en lezen.

Hyarchis Artificial Intelligence transformeert uw archief naar een intuïtieve informatiebron

Hyarchis Artificial Intelligence (AI DMS) ontsluit de informatie binnen uw archief, automatiseert bedrijfsprocessen en beheert uw archief op een uiterst flexibele manier. Of dit nu om enkele tienduizenden of om tientallen miljoenen documenten gaat, de artificial intelligence technologie van Hyarchis heeft een bewezen staat van dienst in uiterst complexe archiefomgevingen.

Hyarchis Artificial Intelligence toolkit

Hyarchis Artificial Intelligence kent op dit moment vier tools, die worden onderverdeeld in twee categorieën: Governance en Business Intelligence. Op de volgende pagina’s leest u hierover meer.

Governance   Business

Infographic Artifical Intelligence Tools | Hyarchis

Maatwerk met Hyarchis Artificial Intelligence

Procesautomatisering
Hyarchis Artificial Intelligence biedt tal van mogelijkheden voor het automatiseren en robotiseren van uw bedrijfsprocessen. Hierdoor maakt u werkprocessen effectiever en minder foutgevoelig. Hyarchis Artificial Intelligence maakt uw archief volledig doorzoekbaar en ontsluit ook informatie die voorheen zat opgesloten in ontoegankelijke documenten.

Automatisch beoordelen en opvolgen documenten
Hyarchis Artificial Intelligence beoordeelt automatisch inkomende documenten, zoals bij het acceptatieproces van een verzekeraar, hypotheek- of leningverstrekker. Documenten worden automatisch herkend en opvolgend wordt data uitgelezen. Daarna wordt, volledig geautomatiseerd, een vervolgstap toegekend. Denk aan groen licht voor verdere verwerking en oranje voor handmatige verificatie. Rood licht in het geval van onvolledige of ontoereikende inhoud.

Procesautomatisering en beoordelingstoepassingen zijn niet eenvoudig in een toolkit te vatten en daarmee altijd maatwerk. Wij bespreken graag uw specifieke case om te zien of Hyarchis Artificial Intelligence hierin de oplossing biedt.

Vrijblijvend contact over Hyarchis Artificial Intelligence

Blogs van Adriaan Hoogduijn

Waarom artificial intelligence niet werkt
Waarom artificial intelligence niet werkt
07-03-2019
Blog

Stel uw vraag